Какви дрехи да носите след трийсет години?

Днес задачата да се обличате модно и нескъпо не е никак трудна, но това обаче не означава, че само тези критерии са важни при избора ви на тоалет. Съществуват неписани правила, като така например жените на преклонна възраст не могат да облекат пола с дължина над коленете, защото това най-малкото ще изглежда вулгарно, но и също така смешно. Именно затова след 30-та ви година е важно да се съобразявате с тези модни закони, но това не значи сляпо да ги следвате, а да знаете, какви дамски дрехи могат да ви състарят визуално и да прибавят към възрастта ви 5-6 години.


И така, главният въпрос тук е как да се обличате стилно, но и едновременно с това да не се превърнете в модна грешка на вечерта, избирайки неподходящ за възрастта ви тоалет. В интерес на истината не е толкова важно, колко лета и зима са минали от вашето пълнолетие, особено ако сте активна, успешна и красива жена, следяща за фигурата си и хранейки се здравословно. Сигурно дори самите вие често сте виждали дами на 45-50 години, на които трудно бихте дали дори и трийсет.

Ретро класика

Белоснежна блузка с интересна декорация в горната част, пола тип молив и колие от перли. Именно подобен образ в съзнанието на повечето хора по света се асоциира с тоалет, който е подходящ за жените над 40-те години. Точно затова, ако вие сте например на 25-30, тогава обличайки такава комбинация, автоматично ще прибавите към възрастта ви поне 5 години отгоре. Разбира се, че сами по себе си тези вещи са модерни всеки един сезон, но именно заедно като единна комбинация те са много опасни, защото могат да превърнат образа ви в елегантна дама на доста преклонна възраст. Истинският ретро стил се основава на това да носите винтидж дрехи, но в съвременната им интерпретация, умеейки да усетите тънката граница между точната мярка и излишеството!


Дрехи със свободна кройка

Сами по себе си тези вещи са доста красиви, а и все пак днес стилът oversize набира все по-голяма популярност и дори модните стилисти ни казват, че именно тази зима той ще е на пика на модната вълна. Ако обаче се облечете изцяло в подобни дрехи отгоре до долу, както се каза, тогава рискувате лесно да добавите към възрастта ви няколко години. Съветваме ви да добавяте към образа ви само една такава дреха, докато другите да са с приталена кройка, подчертавайки красивите ви форми.


Една чанта за всички случаи от живота

Вашият образ може да бъда разчупен и наистина много интересен, ако добавите към него красива и стилна дамска чанта. Ако обаче този аксесоар е само един, тогава той просто става скучен и безличен. Нашият съвет е да избирате светлите и ярки модели за летните дни, а тъмни и наситени цветове – за зимата.



Бъдете стилни, модни и винаги се обличайте въз основа на вашите модни принципи. Не следвайте сляпо законите на модата, а сами създавайте вашия уникален стил – индивидуален,  елегантен и безумно женствен!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects