Как да вдъхнете нов живот на старите дрехи?

Подобни дрехи могат да се намерят във всеки гардероб. Те могат просто да са излезли от мода предния сезон или пък да не се харесва достатъчно с тях. Мислите си, че това са били похарчени на вятъра пари? Ние обаче сега нагледно ще ви докажем, че това не е така.


Ако неможете да се похвалите с това, че умеете да шиете, тогава не трябва да се отчайвате, тъй като винаги можете да използвате услугите на шивач, който да коригира дрехата според вашите критерии и изисквания. Освен това, не се бойте да комбинирате в една дреха няколко, защото така в буквален смисъл на думата ще получите едни наистина дизайнерски вещи, които само вие ще имате щастието да притежавате. Смело комбинирайте дори тези, които са изработени от различни материи или цветове, защото подобни смели съчетания все още са на мода и дори сега този тренд преживява своето второ раждане.


Редизайн на пола

Всяка една дълга пола лесно може да се съживи и отново да се превърне в модна вещ, като за целта просто трябва да я скъсите. Ние ви препоръчваме новата дължина да е под или малко над коляното, но ако сте по-смела жена, тогава можете да експериментирате и дори сами да си направите мини пола. Друг вариант е да я скъсите само в предната част, като така ще имате един изключително актуален тази есен и зима фасон, а именно асиметричната кройка. Ако пък сте привърженичка на класическите модели, тогава смело можете да направите от всяка една пола такава с фасон тип молив, който всеки един сезон е актуален.

Редизайн на блузи

Сигурни сме, че всяка една жена има в гардероба си поне 2-3 блузи, които са купувани преди десетина години и фасона им за съжаление вече далеч не може да се причисли към моделите, които са модерни. В този случай можете да прибегнете до премахване на различните старомодни детайли на нея, а също така да зашиете нови копчета или пък да скъсите ръкавите до дължина малко под лакътя.


Редизайн на дънки и панталони

Всички си спомняте за актуалните пред доста години панталони и дънки чарлстон, които обаче днес далеч не могат да се нарекат модерни. Това обаче не означава, че трябва да ги изхвърляте, ако в горната част ви седят добре. Всеки шивач лесно и бързо ще направи от тях прави дънки или дори слим.


Помнете винаги, че дори и най-красивите дамски дрехи могат да изглеждат ужасно на вашата фигура, ако не ви отиват и не подчертават достойнствата ви, затова винаги се съобразявайте и с това, когато купувате нови вещи за модната ви колекция, но и когато сте решили да вдъхнете нов живот на старите дрехи в гардероба ви. И помнете, че дори и най-скучния тоалет може да бъде украсен и преобразен с помощта на ефектните и стилни аксесоари, затова не забравяйте да добавяте поне по едно украшение всеки път, когато излизате в на кафе с приятелки или пък отивате на купон!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects