Минимализъм в деловия гардероб и какви са последните модни тенденции

Имаше време, когато на работа носеха къси поли, ярък  грим и дори блузи с дълбоко деколте. Може би с това описание вие самите познахте секретарките от 90-те години, но днес определено всичко се е промениlo, затова е време да се научите на това, какви са новите модните тенденции и правила при офисния дрескод.


Често в големите фирми се дава определена униформа, но това не значи че не можете да добавете изискан и елегантен шик към вашата работна визия. Но как да внедрите минимализма към тоалета ви, за да изглеждате наистина стилно, делово и просто безумно красиво. И така, какъв е идеалния делови look?

Ако искате да изградите отлична кариера, тогава трябва ясно да осъзнавате, че е важно не само да сте работоспособни и да се развивате непрестанно, но и също така дрескода ви да е наистина перфектен. Образа ви трябва да е сдържан и достатъчно консервативен, затова е най-добре да заложите на класиката, която винаги е актуална, а и изглежда наистина красиво, женствено и стилно. Запомнете главното правило, а именно че основното предимство на този дрескод е отличното качетсво. Така например строгия делови костюм в съчетание с бяла блуза, които са изработени от отличен материал и имат безупречна кройка винаги ще изглеждат скъпо и изискано във всяка една обстановка.


И така, ако само започвате вашата кариера и тепърва ви предстои да съставяте вашия базов делови образ, тогава едва ли ще можете да купите на един път всичко. Ето защо ви съветваме да започнете със следните неща:
  • Костюм с пола (или панталон);
  • Светла блузка (бяла, кремава, светлосива, бледосиня или бледосива);
  • Елегантна риза;
  • Светло сако с лаконична и семпла кройка;
  • Едноцветен тренч с прави линии и минималистичен фасон;
  • Елегантна рокля за деловите мероприятия;

Цветова гама на деловия гардероб


Съветваме ви да избирате по-неангажиращи цветове, които лесно да се съчетават помежду си, а също така да забравите за смелите принтове и шарки на вашите дрехи, тъй като в случая те са напълно неуместни за работната обстановка. Все пак, както казахме вече, тук си има определен дрескод и е важно да сте запознати с него, за да направите добро впечатление на околните. В деловата обстановка е прието да се носят неутрални цветове, като например сивите и кафявите, а също така сините, черните, тъмночервените и всякакви подобни оттенъци. През летните месеци можете да добавите към деловия ви образ и по-светли и приятни нюанси. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects