Да изберем палто за зимата – правила за безупречен стил

Избирайки палто за зимата, трябва да отчитаме наличието на определени изисквания, за да ни бъде комфортно и да постигнем стилна визия.

Не е задължително зимното палто да е от тежка материя, за да ни топли. Въпреки изненадващата лекота, например, палтата от алпака или кашмир ще ни топлят и в най-студените дни. Меки и приятни на допир, те чудесно подчертават фигурата. И изглеждат особено красиво с прибавена кожена яка.

Женствеността през тази зима не е просто модна тенденция. Тя е самочувствие, увереност в собствената привлекателност. Изборът на палто с кожена яка, хит за зимния сезон, ще придаде на фигурата съблазнителен силует и талията ще изглежда по-тънка.

Особено внимание трябва да се обърне на детайлите. Строга линия, идеална кройка, добре зашити копчета са елементи, които отличават качествените дрехи и се явяват важни компоненти на безупречния стил.

Зимният сезон не означава непременно, че трябва да носим връхни дрехи в тъмни цветове. Защо да не си позволим да бъдем ярки? Защо да не изберем червено палто от алпака, в комбинация от черен пуловер, сива кожена яка и стилни ботуши. Чудесно, нали?
Ако мислите, че червеното е прекалено ярко, може да спрете избора си на палто с цвят на лавандула или цинвалдит, особено модерен за тази зима.

Добавете и аксесоарите. Фешън шапка, чанта, очила и ръкавици ще завършат стилния образ. Изборът на палто без яка позволява смяна на визията: един ден да го носите със закачливо ярък шал, друг ден – с модна наметка, трети ден – с обемен плетен шал, хит за зимния сезон, а в крайно студените дни – с изящна кожена яка. Сами виждате – една основа и толкова различни стилове!

Огледайте се за всички тези модели и всякакви модни варианти на подплатено зимно палто, за шапки и ръкавици в магазините и в каталозите на модните къщи. Облечете се с вкус и с удоволствие ще улавяте възхитените и одобрителни погледи на околните, които ще ви сгряват в зимния студ и ще носят удовлетворение от постигнатия стил.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects