Съвременни модни тенденции при женското бельо

Красивото бельо е слабостта на всяка една жена. Все пак именно то ви позволява да въплътите и най-смелите си фантазии, забравяйки всичко и просто очаровайки всеки един мъж, който застане пред вас. Тази година обаче жените имат и една удивителна възможност, а именно да подчертаят своята собствена индивидуалност с помощта на правилно избраните комплекти бельо. Дизайнерите ви предлагат огромно количество от най-различни варианти – чувствени дантелени модели, оригинални фасони, екстравагантни оттенъци, огнено червени дизайни и много други приятни изненади. Всички тези трендове могат да ви помогнат да станете още по-желана, сексуална и женствен жена.


Днес с особена популярност се ползва така наречения ретро стил. При долното бельо за жените това се изразява с високата талия, ефектните бюстиета, които са изпълнение в стил pin-up, а също така и много други интересни фасони в този стил, които ни предлагат световните дизайнери. Този тип дамско бельо е идеален избор за дамите с по-пищни форми, тъй като позволява да се скрият всичките недостатъци и да се подчертаят сексуалните извивки на силуета. Необикновени модели бяха представени в модните колекции на английските брандове Freya и Fantasie. Трябва да обърнете особено внимание на ретро принтовете на тези фасони, които също така са много популярни тази зима. Истинският хит обаче този моден сезон ще бъде корсета, който може да се използва не само като елемент от долното бельо, а също така можете умело да го превърнете в част от вашия вечерен тоалет за някое парти, допълвайки образа ви с пола.

 

Още един моден тренд тази зима е прекалената сексуалност, което обаче може едновременно да изглежда дори нежно и някак загадъчно. Именно това е чара на подобните модели дамско бельо, които се отличават най-често със смелите си дизайнерски решения, като например бранда Myla успешно лансира на пазара моделите, в които е съчетана еротиката и разкоша. Особено внимание трябва да обърнете и на съблазнителните модели от дантела. Това могат да са класически фасони в червено или черно, а също така и доста по-разчупени и дори екстравагантни дизайни. Тази зима също така е особено актуално съчетанието между белия и червен цвят, което важи на само за дрехите, но и при дамското бельо.

 


Разбира се, че редом с екстравагантните модели, можете да намерите и много други класически варианти, ако сте привърженици на класиката. Не забравяйте обаче, че всяка една дама трябва да има поне два чифта бельо без дантели и други декоративни елементи, което да носи под тесните дрехи. И в заключение няма как да не споменем и за другия нов моден тренд, а именно дамското бельо в спорен стил. В колекциите на дизайнерите тези модели са представени в стила наречен color block. Така например в модната линия на бранда Oysho можете да видите великолепни модели дори с дантела и със по-спортен фасон. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects