Младежки якета 2014-2015

С голяма модна популярност сред младежите се ползват късите дънкови якета, кожените модели, блейзерите, както и ред други фасони. Дизайнерите съветват да отдавате предпочитание на практичните и едновременно с това стилни дрехи. Тези качества се постигат благодарение на елегантните линии и оригиналните дизайнерски решения. Във всеки един случай модните якета 2014-2015 година ще ви помогнат да изразите своя моден почерк и индивидуалност, подчертавайки всяко едно достойнство на фигурата ви. Този сезон ще бъдат актуални най-различните дизайни на младежките якета.


Почитателите на меките и приглушени оттенъци могат да заложат на моделите, които са представени в колекциите на Burberry. Този бранд ви предлага различни изтънчени модели якета с вталени силуети с дължина приблизително до бедрата. Този модел отлично се съчетава със скини дънките и модерните сега мокасини или пък тесни ботуши. Известната марка Ekyog предлага късо кожено яке, което лесно може да се комбина с най-различни тоалети. Тук обаче е важно те да се комбинират само с обувки на висок ток, защото в противен случай образа ще изглежда незавършен. Всички сигурно вече знаете, че един от модните трендове тази зима е съчетаването на мъжкия и женския стил, а също така и ретро образа. Тези две модни направления набират все повече популярност. Едно необикновено предложение бе представено от бранда Maje, което има кожени акценти. Подобно яке трябва задължително да се съчетава с тесните дънки и с бяла риза, завършвайки стила ви с зимна шапка, която едновременно с това да ви топли.


Ако искате да сте стилни и модерни, не е задължително да давате луди пари за вашите нови дрехи. Дори и по-малките брандове имат достойни предложения, но все пак не ви съветваме да залагате на прекалено евтините дрехи, които са със съмнително качетсво и безопасност. Не гледайте само външния вид на дрехата, която сте си харесали, защото все пак и практичността е не по-малко важен критерии. Когато си купувате нови якета, замислете се задължително, дали избраните от вас модели ще се съчетават хармонично с другите ви тоалети. Добавете и един аксесоар, за да завършите изцяло вашата модна визия и да се отличите с отличният ви моден почерк. Зимата вече е в разгара си, затова именно сега е времето да помислите за това, какви модели якета можете да добавите към колекцията ви, а също така и да се погрижите от рано за обновяването на пролетния ви гардероб.


Всяка жена иска да е стилна и модерна, но това не значи съвсем, че трябва да забравяте и за удобството. Новите модни предложения на едни от водещите марки в света ви позволяват да изберете едновременно елегантни и красиви дизайни на вашите връхни дрехи, съчетавайки тези качества с комфорта. И не забравяйте, че сте по-красиви, отколкото мислите и по-желани, отколкото можете да си представите!


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects