7 неща, които всяка жена трябва да има под ръка в гардероба си през есента и зимата

Всяка една дама трябва да има няколко основни неща в гардероба си, необходими за студените есенни и зимни дни. С падането на температурите е наложително изборът на дрехи да се коригира своевременно. И тъй като не всяка година е възможно да подменяте гардероба си с настъпването на студените дни е добре да имате определени дрехи винаги под ръка в гардероба си. Предлагаме ви малък списък със седемте основни:

Обувки – чифт ботуши, били те ниски или високи, винаги изглеждат стилно и се съчетават добре с различни дрехи. Можете да комбинирате както с панталони, така и с прилепнали дънки. Ще изглеждате чудесно и с дънкова пола. Ботушите ще пазят краката ви от дъжда и ранния сняг през зимата.

Черна рокля – ако сте дочули, че черната рокля е основна дреха за всяка жена, бъдете сигурни, че е така. Семплата и елегантна черна рокля е перфектното облекло за всеки повод, било то бизнес парти или среща. Можете да комбинирате с всякакъв тип пуловери. Цветът може да е светъл или тъмен според вашите предпочитания. Ще се чувствате комфортно и ако я носите по време на вечеря или на парти с приятели. Черната рокля ще ви накара да изглеждате винаги подходящо, нито ще сте прекалено официална, нито твърде ежедневно облечена.

Черно сако – можете да изберете сако според вашето предпочитание - или официално, или ежедневно. Ако искате да сте подготвена за всякаква ситуация изберете такова, което е смесица от двата типа. Тъй като черното е универсален цвят и подхождаща на всичко е най-уместно да държите в гардероба си именно черно сако. То е чудесен избор както за обяд с приятели, така и за бизнес презентации. Изборът на правилна блуза, която да носите под сакото е важно за стилен външен вид. За бизнес среща е най-добре да се облече риза с копчета, а когато сте навън с приятели може да облечете ежедневна блузка под сакото и да съчетаете с дънки или дънкова пола.

Портмонета и чанти – носене на грамадна чанта на бизнес вечеря - категорично не, клъч чантата е по-подходяща за такъв случай. Поради тази причина е хубаво жената да има различни типове чанти на разположение. Портмонета, големи чанти, клъч чанти и стилни портфейли трябва да присъстват в гардероба ви. Голямата чанта е полезна за студените дни, тъй като може да се наложи да приберете някоя от дрехите си, когато ви стане топло и я свалите.

Шалове и шапки – най-хубавото нещо на есента и зимата е възможността да носите различни шалове и шапки. Вълнените шапки се съчетават добре с дънки и тениска, така ще изглеждате модерни  дори и във формални случаи. Също така може да комбинирате шалове с различен принт със сакото или якето, за да придобиете свеж, шикозен външен вид. Може да опитате различни начини за връзване на шаловете, така ще имате още повече варианти как да изглеждате модерна.

Якета – с ръкав до лакътя или с дълги ръкави якетата се предлагат в различни форми, материи  и стилове. Най-популярни са кожените якета, които ви дават освен добър външен вид и много топлина. Освен кожено трябва да имате и по-дебело, пухено яке, което ще е от полза, когато завали сняг.

Калци – това е едно от нещата, което задължително трябва да имате в гардероба през зимата. Вълненият чорапогащник е много полезен, когато температурите паднат под нулата, особено за дамите, които са по-често навън през студените зимни дни. Краката ви ще се топли, което ще ви накара да се чувствате комфортно, дори живакът да падне доста ниско.

Зимните месеци могат да се превърнат в особено приятно време от годината, ако изберете правилното облекло. Носенето на различни слоеве дрехи е най-добро през тези месеци. Това не само ще ви даде топлина, но ще ви накара да изглеждате стилно и шик.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects