Черното палто – стандарт за стил и елегантност, женственост и шик в едно

Класически универсално и винаги безупречно, черното палто е актуално в модните тенденции на всяка година. С него почитателките на строгите силуети и лаконичните тоалети постигат с лекота елегантна визия, която не се нуждае от никакви излишни детайли, освен токчета и чанта.С дължина до коляното или макси, то може да влезе и в чудесна комбинация с рокля и ярки аксесоари, като колан, бижута, чанта или обувки.

Черното винаги изглежда нееднозначно. То може да създаде меки и женствени или провокативни и педизвикателни изображения. Първият вариант с лекота може да бъде постигнат с бяла рокля, ярки украшения, изящни ботуши и блестящо портмоне. А вторият- с тъмни панталони или дънки, дълги ботуши, шал и блуза в топло кафяво, като палтото може да бъде украсено със закачливи детайли, като златни копчета, пагони, колан с катарама.
Дългото черно палто, напомнящо смокинг, е опция за постигане на готически стил. То изглежда ефектно в комбинация с кожени панталони или клин, семпъл топ и специални аксесоари.

Модна тенденция са късото палто или черната пелерина. Традиционният модел идеално се комбинира с тъмни дънки и ботуши – стилен ежедневен комплект. Една дълга кремава рокля перфектно може да се допълни от макси палто с дълбоки разрези, като силата на женствеността може да се подчертае с токчета и оригинална клъч чанта.
А почитателките на уличния стил могат да обърнат внимание на динамичния ансамбъл от къси панталони, палта или пелерини, ярки обувки и леопардови шапки, като обикновено са предпочитани ботите и протритите дънки.

Идеално за студеното време е черното палто с гугла, което може да се носи с дрехи от деним, с клинове и класически панталони. Ако се завърже колан, то за предпочитане са обувките на ток или ботфортите.

Що се отнася до аксесоарите – акцент, който не може да се скрие под палтото, трябва да се споменат шапките – модни широкополи или декоративни модели, плетени барети или варианти от плътна материя, които могат да смекчат всеки образ.Ръкавиците и шаловете ще разчупят тъмните тонове с текстурирани модели и сложни рисунки.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects