Стрийт стайлинг за 2015 – модни решения с трайна следа

Уличната мода днес съвсем не е на последно място в модната индустрия. За 2015 дизайнерите предлагат решения, които могат да се превърнат в „бомба“ на годината.
Извънгабаритните палта, якета, пуловери и всякакви връхни дрехи, в триизмерни силуети и обемисти стилове, могат да станат експлозивни. Независимо, че са далече от фините форми, тенденцията изглежда стилна и силна, особено за градските улици, като предлага неочаквано разнообразна цветова палитра.
Дънките и панталоните са най-известната тенденция на уличния стил и ще продължават да бъдат хит за следващата година, съчетаващи красота и комфорт, стил и практичност, мода и удобство. На преден план излизат дънките бойфренд, скините, протритите и тесни модели. Класическите версии съвсем няма да изгубят своята актуалност. Сред панталоните се приветстват различни варианти – широки и стеснени, голф или с геометрични принтове, с класическа дължина или седем осми.
Луксозната и привлекателна сила на златото ще стане широко разпространена тенденция под формата на общ фон, декорации, дрехи, бельо, обувки, чанти, колани и други аксесоари.
Роклите комбинират елементи като наслояване, асиметрии, плисета. Модерните нюанси са във винено червено, лимонено жълто, алуминий, светло синьо, бренди и бледо зелено. Завладяваща новост са моделите, съчетаващи няколко сочни нюанси, например на кипарис, орхидея и синьо.
Ще продължават да очароват жените и полите с различна дължина, с набори и съблазнителни разрези, допълнени с лъскави и стилни колани.
Що се отнася до обувките, те предлагат интересни и очарователни модели. Остават непроменени позициите на ботушите чорапи, на практичните модели в мъжки стил, на мокасините на платформи, съчетаващи изисканост и комфорт. Не излизат от мода и стилните обувки с ниска подметка и скосен ток.
Стрийт модата е начин за неограничена демонстрация на собствената самоличност, истинско предизвикателство за всяка сива и скучна визия. Тя не се подчинява на строги правила, закони и модни норми. Ярки и богати нюанси, монохромност и миксове, изумителни контрасти и дискретни форми – елементи, които я отличават, привличат погледа и завършват една нестандартна стилна визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects