Топ 12 на модните дамски ботуши за зимата на 2015 година

Зимата вече настъпва и е време тези от вас, които все още не са си избрали модел, да се запознаят с тенденциите при ботушите. Затова ви предлагаме топ 12 на актуалните за зимния сезон модели, в които дизайнерите са се опитали да комбинират взискателния вкус и новите тенденции.
1.Ботуши в спортен стил, изработени в различни цветове и текстури, направени от кожа и текстил, с ярък и необичаен декор, с удължени форми, които осигуряват топлина и комфорт.
2.Красив и практичен вариант са дългите, разширени в горната си част ботуши, с устойчива пета или тънък ток. Изработени от гладка кожа, те могат да бъдат украсени с драперии, шнурове, бутони.
3.Ботушите чорапи отново се радват на популярност. Изработени от мека кожа или велур, те с лекота подчертават стройните крака.
4.Дизайнерите са се отнесли сериозно към разработването на гладиаторските ботуши, чийто диапазон е неограничен, като дължината и формата на тока не налагат определен стандарт.
5.Ботушите, имитация на лофери, вече присъстват в модната индустрия, като необходимият ефект е постигнат с помощта на стърчащи елементи или ципове, изразителен език, метални акценти и контрастна палитра.
6.Ботфортите твърдо заемат своето място в света на модата, като за актуалните модели дизайнерите се отказват от твърдите материали в полза на жълтокафявия велур или текстилните материи, а конфигурацията на стъпалото е различна.
7.Кубинките – неформални и груби, но практични и удобни, се отличават от досегашните модели по материала и избрания декор – релефни подметки, ремъци, колани, катарами и ниски токове.
8.Каубойските модели със своите модификации са истинска наслада за зимата на 2015 със своя заострен нос, скосен ток, бродерии и натурална кожа.
9.Римските сандали са иновативни решения на редица водещи марки за закрити офиси и тържествени вечери,когато стилно и секси ще допълват официалния тоалет.
10.Неминуемо усещане за елегантност и комфорт дават ботушите с клин подметка. Изработени от естествена кожа и велур, в неутрални, червени или пурпурни тонове, те безусловно са атрактивни.
11.Кожата, истински зимен материал, топъл и мек декор, изглежда органично и стилно. Все по-често сред моделите за тази зима, се срещат ботуши, декорирани или изцяло изработени от кожа с къс или дълъг косъм.
12.Ботушите, изработени от различни материали с перфорация или ресни с всякакви размери, форми, цветове и  материи, са интересно предложение на дизайнерите за стилно допълнение на вечерния тоалет.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects