Осем идеи за зимен образ с моден пуловер

Сред множеството тенденции могат да се отделят осем актуални модели, които ще ни топлят през студеното време и ще ни помогнат да заявим своя стил с този основен компонент от зимния гардероб.
1.Рокля-пуловер. Универсален модел, който може да бъде с различна дължина, може да се облича соло или да допълва тоалета. Актуални са торбестите вариации с широки ръкави и обемна яка – стил овърсайз.
2.Къси пуловери. Те се отличават не само по дължината си, но и по своя фасон – разтегнати, обемни, с необичайна текстура и ярък декор. Изглеждат чудесно с поли и панталони с висока талия, като изящно подчертават  силуета. Трудно е да се нарекат практични и топли, но дизайнерите обичат необичайните модели.
3.Комбинирани пуловери. Съчетаването на всевъзможни стилове и материи е на пика на модата и в този дух някои модели приличат на многослоен комплект от няколко дрехи с необичайни кройки и обемни ръкави, като често в едно са събрани поло, блуза и топ.
4.Пуловери с дълги ръкави. Много момичета обичат такива модели. И през зимата на 2015 стилният акцент е поставен не само върху изделията овърсайз, но и върху класическите варианти. Стиловете – спортен, елегантен и младежки,които се различават по дължините, материите и яките, се обединяват от необичайната позиция на ръкава.
5.Мъхести пуловери. При тях има истинско разнообразие от материали, форми и текстури, които позволяват създаването на лъскав и луксозен образ. Дизайнерите често използват ефектът на кожата с дълъг косъм за украса на яките, гърдите или гърба, създавайки оригинални и грабващи погледа модели.
6.Диверсифицирани пуловери. Те са изработени от традиционните вълна, мохер, ангора и трикотаж, като често към тях се прибавят необичайни материали  като въжета, прозрачни влакна и корда, чрез които се внася акцент върху модела.
7.Поп арт пуловери. Обикновено са украсени с илюстрации на анимационни герои и животни, което придава непосредственост и чувство за хумор на изделието. Много известни марки предлагат пуловери с приказни мотиви и луксозни анималистични щампи и упорито разработват всякакви интересни идеи.Раждат се удивителни визуални илюзии, чрез използването на линии, кръгове, правоъгълници и квадрати, като хит за зимния сезон са хоризонталните ивици и линиите във всякакви направления.
8.Пуловери с обемен декор. Към популярния интериор се включват ресни, волани, пайети и бродерии с мъниста, които прибавят към модела елегантна асиметрия и ефектен стил.
Като част от гардероба на модерната жена, удобните пуловери ще бъдат актуални не един сезон не само заради своя комфорт, но и заради силата, с която подчертават женската визия и създават стилен и впечатляващ образ.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects