Топли дънки за студеното време – комфорт, практичност и красота

Първоначално проектирани само като работни облекла, днес  дънките се шият от различни материали – в памучната тъкан може да се прибави синтетика, да се използва рипсено кадифе или друг материал във всевъзможните модели, които така обичаме и носим не само в ежедневието, но и на работа, при почивка, на парти, подбирайки красив топ и аксесоари. Днес има дънки за младежи, за мъже и жени, даже и специални модели със силуети за бременни жени.

Доскоро тези изделия имаха един недостатък – не даваха топлина и комфорт през зимата. Но неотдавна се появиха и нови модели, които бързо станаха популярни, защото чрез тях дизайнерите успяха да съберат в едно комфорт, практичност и красота. Става въпрос за дънките с изолация. Най-често използваната за целта материя е поларът – лек, гъвкав и лесен за поддържане, запазващ топлината и позволяващ на плата да диша. Разбира се, топлите дънки не изглеждат като обичайните модели и придават известен обем. За да стоят идеално на тялото, трябва да се избере правилния размер и модел. При наличието на по-широки бедра, са подходящи моделите с нормална талия и права кройка. За по-слабите силуети са подходящи по-светли модели със завишена или занижена талия. За стройните фигури пасват и дънки с надписи, принтове и различни декори. В допълнение, трябва да споменем, че задължително трябва да се уверите в качеството на топлите дънки. Затова е най-добре те да се избират в специализираните магазини, където има огромен избор от различни модели, произведени от известни марки.

Дънките с изолация са идеални за дейности на открито, за разходки и излети. Те са истинска находка за всички, които не искат да се разделят с любимите панталони през зимата. Съчетават се добре с пуловери, фланелени ризи и сака. Разбира се, и с топли обемни якета и модни грейки.Що се касае до избора на обувки, те могат да бъдат маратонки, зимни обувки или ботуши, допълващи комфорта през студения сезон.

Пролетно-есенни обувки

Нощници

Спално бельо

Удобни домашни халати

Бански за всеки вкус

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects