Топли дънки за студеното време – комфорт, практичност и красота

Първоначално проектирани само като работни облекла, днес  дънките се шият от различни материали – в памучната тъкан може да се прибави синтетика, да се използва рипсено кадифе или друг материал във всевъзможните модели, които така обичаме и носим не само в ежедневието, но и на работа, при почивка, на парти, подбирайки красив топ и аксесоари. Днес има дънки за младежи, за мъже и жени, даже и специални модели със силуети за бременни жени.

Доскоро тези изделия имаха един недостатък – не даваха топлина и комфорт през зимата. Но неотдавна се появиха и нови модели, които бързо станаха популярни, защото чрез тях дизайнерите успяха да съберат в едно комфорт, практичност и красота. Става въпрос за дънките с изолация. Най-често използваната за целта материя е поларът – лек, гъвкав и лесен за поддържане, запазващ топлината и позволяващ на плата да диша. Разбира се, топлите дънки не изглеждат като обичайните модели и придават известен обем. За да стоят идеално на тялото, трябва да се избере правилния размер и модел. При наличието на по-широки бедра, са подходящи моделите с нормална талия и права кройка. За по-слабите силуети са подходящи по-светли модели със завишена или занижена талия. За стройните фигури пасват и дънки с надписи, принтове и различни декори. В допълнение, трябва да споменем, че задължително трябва да се уверите в качеството на топлите дънки. Затова е най-добре те да се избират в специализираните магазини, където има огромен избор от различни модели, произведени от известни марки.

Дънките с изолация са идеални за дейности на открито, за разходки и излети. Те са истинска находка за всички, които не искат да се разделят с любимите панталони през зимата. Съчетават се добре с пуловери, фланелени ризи и сака. Разбира се, и с топли обемни якета и модни грейки.Що се касае до избора на обувки, те могат да бъдат маратонки, зимни обувки или ботуши, допълващи комфорта през студения сезон.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects