Невероятно стилни и оригинални якета в модната тенденция за 2015

Наистина брилянтни, очарователни и невероятно стилни са новите дамски якета, с които дизайнерите диктуват модните акценти за следващата година. Прегледът на интересните предложения може да започнем с непринудените, удобни и свободни модели в спортен стил, който винаги е актуален. Не бързат да напуснат подиумите и якетата овърсайз, които още по-изразително подчертават нежността и уязвимостта на женската същност.

Модерни и стилни, кожените якета остават популярни и намират място в почти всяка дизайнерска линия, като някои марки са фокусирани върху цвета на кожата, а други – върху контрастни по цвят вложки, наклонени рамене, минималистичен или мъжки стил или върху изобилието от метални аксесоари и ярки щампи. Във внезапните промени на времето чудесно се вписват моделите с подвижни ръкави, които превръщат якетата в жилетки, които могат да се носят с блузи, ризи, рокли и панталони.

Мотористките якета не оставят модния Олимп вече няколко поредни сезона и за пореден път ще зарадват своите фенове с голямото разнообразие от модели. Някои от тях са лаконични и къси, а други – украсени с агресивни тематични щампи, с различни метални профили като нитове, оригинални скрепителни елементи, вериги, шипове и други.

Сред фаворитите за 2015 година са и миниатюрните, скъсени варианти, които чудесно се комбинират както с ежедневни поли и къси панталони, така и с елегантни коктейлни рокли. До ватираните и обемните якета се нареждат създадените за пролетно-летния сезон леки и гъвкави модели. Особено оригинални са и текстилните якета, радващи с изобилие от стилове и интересни дизайни. Все още в модните тенденции фигурират дънковите якета. А неоспорима тенденция в модните направления са ярките, буквално пенливи златни модели в класически или авангардни изпълнения.

Карето и леопардовите отпечатъци също фигурират в модните якета като щампи или контрастни елементи. Не са забравени и флоралните мотиви.

И, понеже ни предстои най-студения сезон на годината, ще завършим обзора с топлите, удобни и комфортни грейки и шуби, които перфектно допълват стилната визия. Не бива да пропускаме и често използваната кожа – като украса или като базов материал за модни якета, представени в колекциите на редица водещи марки.

Както може да се види, новият моден сезон готви много изненади. Съвременните модерни жени ще се радват на богат избор от якета с класически или авангарден дизайн. Остава само да изберат своя модел.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects