Седем необходими модни аксесоара за зимата на 2015 година

Гвоздеят на всеки образ са аксесоарите, а тази зима е богата на форми, материали и творчески идеи, като техният диапазон позволява да се подчертае всяка индивидуалност. Затова в модната визия за зимния сезон присъства изобилие от шалове, бижута, чанти  и ръкавици.

1.Шаловете са на пика на модата за 2015. Те не само са отлична защита от студа, но и придават завършеност на стила. Огромен е изборът от цветове, декорации и текстури, като сред материалите доминират памук, коприна, пухкава козина, трикотажен плат. Изкушаващо изглеждат тънките шалове, украсени с метални нишки и пайети. Изделията могат да са в тон с тоалета или да контрастират с него, да са украсени с ресни, пискюли, бродерия и различни орнаменти.

2.Модните ръкавици от кожа, текстил или велур са с класически или удължени форми, често декорирани с кристали, бутони и пайети. Последни тенденции са плетените ръкавици без пръсти или моделите, приличащи на пухкави боксови ръкавици.

3.Коланът подчертава талията и е елегантен комплект от визията. Модни за зимата са тънките колани върху дебели тъкани. Страхотно изглеждат комбинациите от тънки кожени модели с обемни връхни дрехи. Особено впечатляващ е този аксесоар, обвит няколко пъти около талията. Основна тенденция за сезона е коланът във формата на пръстен, който изглежда като метален корсет с различна ширина. Популярни са широките модели без катарами, които също напомнят корсети. За специални случаи са елегантните, богато декорирани колани.

4.Последни тенденции при гривните са масивните декорации, като важни в зимните колекции са идеите. Дизайнерите се връщат към класиката, чрез използване на съвременни технологии, като популярни са необичайните материали и неочакваните комбинации, а особено актуални са гривните от кожа.

5.Специално място сред зимните аксесоари заемат огърлиците, масивни украшения от камъни, които в продължение на няколко модни сезона допълват вечерните тоалети. За 2015 стилистите препоръчват и колиета, висулки, перлени мъниста, бижута с етнически елемент и особено цветната огърлица с впечатляващи и стилни орнаменти.

6.Брошката е една малка подробност, която коренно може да промени имиджа, да направи тоалета по-ярък и интересен. Чудесен аксесоар за ревера, шала или шапката.

7.Модните обеци и пръстени за зимата на 2015 трябва да бъдат обемни и впечатляващи, истински гвоздей в образа.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects