Как да си направим грим, ако имаме бретон

Бретонът винаги е на мода и е чудесен начин да се освежи прическата. Въпросът е как да се създаде перфектния имидж, като се ползва подходящ грим. Предлагаме ви няколко съвета на професионалистите.

Плътен бретон, с дължина до веждите,  отлично се комбинира с интензивен грим. По-късият вариант изисква акцент върху устните с помощта на ярко матово червило, при което се създава стил ретро пин ап. Ако бретонът ви е дълъг, може да се фокусирате върху очите с помощта на грим с опушен ефект или широка очна линия.

Ако бретонът е вчесан на една страна, покривайки едното око, подходящата техника за гримиране обхваща по-тъмни сенки, фокусиране  върху миглите, особено във външната част, което създава мистериозен вид. Последен щрих от грима е блясъкът, който следва да се нанесе във вътрешната част на клепача. Що се отнася до устните, трябва да се избере червило в неутрален цвят, за да не се отклонява вниманието от ярко подчертаните очи.

Филираният бретон, създаващ нежност и лекота във визията, изисква лек тонален крем и естествен грим – лек руж на скулите, прозрачен гланц върху устните и подчертаване на очите с помощта на ярки сенки.

Професионалистите съветват да се нанесе грима, преди да се вчеше бретона и да му се придаде желаната форма. Най-добре е той да се фиксира с лента , за да може равномерно да се нанесе тоналния крем в зоната на челото и да изсъхне спиралата или очната линия.

Бретонът е една от модните тенденции, която не мисли да отстъпва своите водещи позиции. Още повече, че има подмладяващ ефект. Затова, за да изпълни предназначението си и в зависимост от дължината му, трябва да се внимава с грима. При прилагането на коректор никога не бива да се пропуска челото, защото на дневна светлина веднага ще проличи разликата в цвета на лицето. Освен това, ако бретонът е до веждите, то внимателно трябва да се следи за тяхната форма и цвят и те винаги трябва да изглеждат с тон, два по-тъмни от косата. И, независимо дали става въпрос за дневен или вечерен грим, фокусът трябва да пада върху очите или върху устните, за да се постигне хармонична и привлекателна визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects