С какво да носим трикотажните поли : образи в различни стилове

Плетената пола е практичен и елегантен елемент от дамския гардероб, който през топлите дни позволява на кожата да диша, а през студените – запазва топлината. И още едно предимство – не се мачка и не ограничава движението. Ето защо известните дизайнери активно използват тези качества и демонстрират по модните подиуми новите си колекции от трикотажни поли, разработени в голямо разнообразие от цветове, модели и стилове.

Ретро стилът се завръща чрез модните плетени поли, плавно падащи и подчертаващи женския силует. Редица модни къщи обличат своите модели в трикотажна пола молив, като самостоятелен елемент или част от деловия имидж  или в изтънчена пола от трикотажна дантела – истински аристократичен финес. За по-екстравагантните вкусове се предлагат и модели, украсени с камъни, пайети и кожа.
Що се отнася до цветовата гама, моделиерите предпочитат светлите нюанси, изящните кройки и привличащите вниманието щампи. Срещат се и по-смели модели с набор, в зелено и малиново. На пика на популярност са карето и етническите мотиви, пастелните тонове, оттенъци на злато и сребро, класическите черно и бяло, синьо, бежово и червено.

За да се създаде един офисен стил, е достатъчно да се сложи плетена пола молив с еластичен колан, поло, блуза или риза в пастелни тонове и вталено сако. Бизнес дрескодът позволява избора на класически обувки в бежово или черно.

Трикотажните поли с различни бродерии са начин да се създаде един романтичен образ, в комбинацията с блуза от шифон и обувки или ботуши на високи токчета. Те са особено подходящи за дамите със строен силует. За по-широките бедра са подходящи модели с висока талия, подчертаващи формите на тялото и създаващи образ в ретро стил. Необходимо в случая е едно съблюдаване на пропорциите, затова подходяща е обемна блуза или риза с цветни щампи, пъхната в полата и подчертана с колан.

Къса трикотажна пола в цвят каки, кожено яке, гамаши или вълнени чорапи и масивни обувки, боти или ботуши, изграждат модния образ в милитари стил.

Не случайно трикотажната пола е в топ списъка на модните дамски дрехи за 2015 година. Стилна, елегантна и удобна, тя позволява с лекота да се създадат различни ярки модни образи по всякакви поводи.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects