Кожените панталони – ярка съблазън и стил за перфектна фигура

Нищо не прави женската фигура така ярка и съблазнителна, като кожените дрехи. И, понеже в случая говорим за кожени панталони, ще посочим варианти за създаването на един наистина стилен и моден образ. Независимо от модела – прави, капри или тесни, те чудесно се съчетават с различни части от дамския гардероб.

Към кожените панталони винаги могат да се прибавят изделия от вълна – пуловер, блуза или пончо, за създаването на стил кежуал. Те изглеждат добре с удължено палто през хладните сезони. Тесните модели, които перфектно подчертават бедрата, могат да се комбинират с по-свободен или по-тесен връх и обувки или ботуши с токчета. За панталоните капри пасват дългите ботуши, които правят фигурата по-стройна.

За ежедневието може да се постигне един перфектен образ, изграден от кожени панталони, пуловер, джемпер или поло, допълнени с боти. Правите черни модели, съчетани с късо яке, риза и обувки, създават строг, класически образ, уместен даже за офиса. Уверено ще се чувствате по градските улици с кожен панталон и кецове, а отгоре-тениска и дънково яке. Ярък топ, полупрозрачна блуза и обувки, съчетани с панталоните, създават ярка визия за клуб или дискотека. Трябва само да добавите подходящия грим. А един кожен костюм ще ви помогне да се превърнете в звезда на вечерта.

Един смел образ може да създадете с тъмни кожени панталони и леопардов връх, като в случая не трябва да се прекалява с аксесоарите, за да струи от вас наистина лукс и изисканост. Същият ефект може да се постигне при комбинацията на кожени панталони и елек с косъм, изработен от качествен материал.

Цветовата гама е в широк диапазон, но най-често използваните варианти са в черно, кафяво и бежово. Ако панталоните са в по-ярък цвят, най-удачно е да се съчетаят с по-дискретен връх.
Комбинирайки различни елементи от гардероба си с кожени панталони, може да създадете оригинални, смели, класически и екстравагантни образи. Само трябва да бъдете по-креативни.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects