Деколтето и подходящият за него аксесоар – тайното оръжие на всяка жена

За да може деколтето наистина да изпълни ролята си на тайно оръжие, всяка жена трябва да знае кое е най-подходящото за нея и с помощта на какъв аксесоар може идеално да го подчертае, за да го превърне в свое преимущество.

Всяка дама, избирайки набор от дрехи, е изпадала в ситуация, в която нещо в образа сякаш липсва, което го прави незавършен. И обикновено случаят касае деколтето на роклята, ризата или блузата, което трябва да се запълни с подходящ аксесоар – огърлица, колие, кадифена панделка, мъниста или нещо друго. В някои случаи няма нужда от украса, защото деколтето може да бъде декорирано с панделка, жабо, бродерия или асиметрична кройка. Тогава едни стилни обеци са достатъчни.

Триъгълното деколте на рокля, яке, джемпер, блуза или друг топ, изисква близък по форма аксесоар, който може да бъде многослойна или малка огърлица, колие с висулки, верига с медальон. Като идеални за случая се приемат триъгълните украси, които не излизат извън размерите на деколтето. За по-дълбоко изрязаните  форми са подходящи обемистите огърлици, а за по-малките – по-малки бижута.

На V-образното деколте идеално пасват украшения с вида на буквата Y, като многослойни огърлици и дълги вериги с висулки, които чудесно допълват роклите и блузите, изработени от леки и тънки материи, като коприна, шифон и трико.

За асиметричното деколте стилистите препоръчват да няма аксесоари по шията. Изборът може да се ограничи до обеци с висулки, тънка златна верижка или интересна опция на колие, в тон с тоалета.Асиметричните форми на деколтетата понякога изискват отказване от всякаква украса. Особено, ако тоалетът е обилно декориран, с ярки рисунки, с драперии или с Т-образен изрез, който сам по себе си е достатъчно интересен и не се нуждае от орнаменти по шията.

Роклите с открити рамене, тип корсет или бюстие, изискват късо колие или ярка дълга огърлица. Могат да се изберат и мъниста, в няколко слоя около шията или кадифена панделка.

Деколтетата, както и украшенията за шията се различават по размер, форма и дължина. Важното е всяка жена да намери модерния и фин микс между тях, да подбере правилната рамка на своята визия, за да постигне желания ефект.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects