Да си направим френч маникюр у дома

Добре поддържаните ръце винаги привличат вниманието със своя маникюр. Независимо дали трябва да спазвате строг дрескод, дали сте студентка, майка или работещо момиче, искате да изглеждате стилно. За целта трябва да умеете да изберете и да си направите маникюр. Най-гъвкавият и много елегантен вариант е френският френч. Не е трудно да си го направите у дома, стига да следвате етапите на работа.
За целта са нужни заоблени бели лепенки за отбелязване на линията, лак за основа, бял емайл лак, бял молив за нокти, фиксатор. Ще са ви необходими около два часа. В началото може да ви е нужно и повече време, но трябва да проявите търпение до усвояване на техниката.
http://magazinmonic.com/damski-obuvki/proletno-esenni-obuvki-c-37_89.html
Като начало направете баня на ръцете от литър топла вода, две щипки морска сол, няколко капки етерично масло и отвара от лайка. Потопете ръцете за десетина минути и след това подсушете. Следва обезмасляване на ноктите с лакочистител или алкохол, обработка на кожичките и придаване на правилната форма на маникюра. За да постигнете правилно класическият френски маникюр, нокътят трябва да е дълъг не повече от пет милиметра.
После покрийте нокътната плоча със защитна основа. Завършващата линия може да направите с или без помощна лепенка, използвайки само тънка четка. Пробвайте и двата варианта. След като покриете края на ноктите с бял лак, изчакайте да изсъхне и нанесете втори слой. Прокарайте бял молив за нокти от вътрешната страна на края им. Може да използвате и лак със светъл блясък. Когато се убедите, че лакът е изсъхнал, покрийте го целия с избраната основа. Ако кожата ви е по-тъмна – изберете бежови нюанси. Ако е по-бледа – нежни розови тонове. Най-отгоре се нанася фиксатор, но едва когато нокътят е сух.
http://magazinmonic.com/damski-obuvki/proletno-esenni-obuvki-c-37_89.html
Нейл индустрията постоянно предлага дизайнерски решения, които могат да придадат на вашия френски френч нужния акцент, да подчертаят стила ви и направят образа по-ярък и необичаен. Този маникюр може да бъде декориран с кристали, брокат, пайети. Да има рязка бяла линия, която да разрежда другите цветове.
Френският маникюр днес не е само комбинация от бял и розов лак. Линията на усмивката вече не е фиксирана. Може да се подчертаят с друг цвят безименният или средният пръст. Могат да се съчетаят различни контрастни цветове в дизайна. С една дума – вече практически няма никакви ограничения. Правейки си френч у дома, ще икономисате средства, ще проявите творчество и фантазия, ще изпитате удоволствие от поддържания и елегантен вид на своите ръце, който сте постигнали сами.
http://magazinmonic.com/damski-obuvki/proletno-esenni-obuvki-c-37_89.html

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects