Кои блузи подхождат на вашия тип тяло

Една от най-женствените и секси части на тялото са ключицата. Да, очевидно е, че бедрата, бюста и задните части са изключително чувствени, но също така са и много предсказуеми и изложени  на погледа  на мъжете. Говорим за много по-фина стратегия за съблазняване. За да можете да се похвалите с ключиците си, ще имате нужда от перфектното деколте за вашия тип тяло, така че е важно да знаете кои са идеалните блузи за вашия тип тяло.

http://magazinmonic.com/damski-obuvki-c-37.html

пясъчен часовник



Идеалните блузи са структурирани и корсетни. Те ще подчертаят всяка от вашите извивки, което ви кара да изглеждате секси. Можете също така да ги комбинирате с добър блейзер или сако и вашия външен вид ще се промени коренно.

триъгълник

Имате късмет, тъй като идеалните блузи са от раменете и днес повече от всякога можете да намерите огромно разнообразие от дизайни. Уверете се, че блузата генерира обем на върха, за да оформите по-добре ключиците.
http://magazinmonic.com/damski-obuvki-c-37.html

обърнат триъгълник 

Вашите ключици се нуждаят от специално внимание, за да се покажат леко и да балансират тялото ви. Блузите, които са идеални за вас, са peplum. Особено, ако имат квадратно деколте, или V образно деколте. 

правоъгълник 

За вашето тяло препоръчваме кръстосаните или опаковъчните блузи. Те ще създадат илюзията за по-изразена талия, докато оформят бюста си. Ако не намерите такъв, потърсете широко V образно деколте, за да акцентирате върху ключиците.
дамски обувки
дамски обувки


овал

Тялото ви е идеално, особено ако дизайнът е пресечен. Моля, не се страхувайте от тези блузи. Правилната пола ще направи тялото Ви перфектно балансирано. Не вярвайте на стереотипите!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects