5 хитрости за идеален маникюр, за които не знаете


Любимият лак за нокти съхне дълго, а после не може да се снеме? На неизсъхналия маникюр се е появила вдлъбнатина? Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да решите проблемите си с лака за нокти.
1.Ледена вода. Трябва ни, когато няма време лакът да съхне. Някои използват сешоар или държат пръстите си над печката. Но знайте, че по тези начени може да се навреди на ноктите, защото от притока на горещ въздух лакът се нагрява. Просто напълнете купа с вода. Добавете няколко кубчета лед и веднага след лакиране натопете пръстите. От ледената вода лакът съхне по-бързо.
2.Незалепващ спрей за готвене. Ако нямате, направете си сами. Вземете празен флакон, налейте растително масло и от 10 см разстояние напръскайте ноктите. В края на процедурата изплакнете маслото.
3.Помощта на езика. Когато след лакиране ноктите вече почти са изсъхнали, за лош късмет ръката се мята нанякъде и някой нокът си разваля покритието. Не пипайте незасъхналия лак с пръсти, за да го пооправите – само ще влошите нещата, че и отпечатъци от пръстите ще останат. Натиснете с върха на езика върху повредения лак. Но имайте предвид, че този трик трябва да се използва само в краен случай. След това задължително изплакнете устата.
4.Фолио.Понякога лакът много здраво се държи за ноктите /особено ако има пайети или друг блясък/. За по-бързото му премахване напоете тампони или памук с лакочистител, поставете ги на ноктите и покрийте с фолио за няколко минути. След като ги махнете, лакът ще се е разтворил по-добре и ще се почисти по-лесно и бързо.
5.Лепило PVA за нокти. Вече знаем, че пайетите и другите украси за нокти се свалят по-трудно от обичайния лак. За да не ползвате постоянно фолио и да улесните живота си, използвайте посоченото лепило като основа за пайети, камъни и други декорации. Когато изсъхне, то става незабележимо. Когато трябва да снемете лаковото покритие, просто ще го повдигнете от крайчето на нокътя и ще снемете цялата пеленка от лепило. Добре е да се знае, че този метод е добър, ако правите маникюр само за 1 ден. От топлата вода лепилото може да се разлепи.
Това са само част от триковете, които нежния пол ползва за по-добър маникюр. А вие знаете ли и други?

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects