7 начина да скрием напукания или олющен лак по ноктите

Предстои ви среща, събитие или просто трябва да отидете някъде без отлагане. А лакът ви се е напукал или на места даже олющил. Ако ноктите ви са оцветени в светъл тон, това няма да е така забележимо. Но, ако са с ярък лак, ще изглеждат ужасно.

Предлагаме ви 7 начина да прикриете занемарения маникюр.

1.Направете френски маникюр – един от най-разпространените способи. Тъй като в повечето случаи повредите по лака са на върха на нокътя, защо да не го превърнете във френч. Изберете подходящ по цвят лак и нанесете тънка ивица по края на ноктите, които вече ще изглеждат по съвсем друг начин.
2.Добавете блясък на повредения участък. Повярвайте, новият ви маникюр ще изглежда невероятно. Може да нанесете и тънък слой лак с брокат, за да скриете недостатъците.
3.Добавете камъни върху ноктите. Те ще придадат сияние на маникюра и ще скрият напукания лак. Проявете своята фантазия и направете оригинален дизайн. Или просто прикрепете на всеки нокът по едно, две камъчета. Така обичайният ви маникюр ще добие изтънчен вид.
4.Закърпете обеления лак. Ако сами си правите маникюра, този начин е за вас. Потопете памучен тампон в лакочистител и го прекарайте по повредения участък, като загладите краищата му. Оставете нокътя да изсъхне, измийте го и нанесете на мястото два слоя лак от същия, който сте ползвали или от друг – максимално близък по цвят до стария. В резултат ще получите безупречни нокти. Разликата може да се забележи само след внимателно вглеждане.
5. Добавете линии върху местата с напукан или обелен лак или върху всичките нокти. Изберете по-тъмен лак и нанесете линиите в каквито посоки искате. Може да направите корекция на нокътя с повреден маникюр и да нанесете ленти на същия нокът на другата ръка.
6.Използвайте стикери – най-лесният начин за прикриване на повреден маникюр. Така няма да ви се налага да нанасяте отново лак. Ако трябва, нанесете прозрачен лак или фиксатор, за да не се разлепи стикерът. Като време ще ви трябва по-малко от 20 секунди на нокът.
7.Изрежете крайчетата на ноктите. Този начин няма да ви допадне, но винаги може да го направите. Естествено, този вариант е само за случаите, когато лакът се бели в края на ноктите. Едва ли някой ще забележи, че един нокът е по-къс от другите.
Да се скрият бързо повредите по маникюра виждате, че е лесно. И сами може да измислите начин да го направите и да споделите с приятели.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects