Кафявата чанта – ефектно допълнение към тоалета

Оригиналните модели и многото нюанси на цвета, правят кафявата чанта подходяща и за ежедневието и за официални поводи. Практически тя пасва на всякакви дрехи и обувки и чудесно се съчетава с всякакви оттенъци. Най-добрите цветни комбинации са с бежово, кремаво, зелено, жълто, маслинено, теракота, оранжево, червено, небесно синьо, розово, тюркоазено, черно, сиво и бяло.

http://magazinmonic.com/damski-chanti/damska-chanta-eko-koja-darla-p-4747.htmlЧантите в кафяво са много практични. Освен това, многобройните вариации на кафявата гама предизвикват определено приятни асоциации. Нюанси на кафе, канела, шоколад, кестен, орехи, нежно кремаво и други, „затоплят“визията, носят усещане за комфорт и увереност.
За да стане кафявата чанта ефектно допълнение на всеки образ, трябва умело да се подбере модел, който идеално да се съчетае с дрехите в подходящи цветове. Натуралните оттенъци изящно и хармонично подчертават кафявия цвят, а ярките тонове създават изразителни и модни комбинации.
За допълнение към елегантно деловия образ са подходящи портмоне или рафинирана чанта в кафяво, които чудесно се съчетават с официалния дрескод.
Кафявата чанта в наситен цвят чудесно допълва денима в ярките модни младежки образи. Неголеми модели с дълга дръжка през рамо, торби или други оригинални варианти в кафяво, идеално се съчетават с дънки, с блузи, рокли, туники и якета в жълто, оранжево, небесно и зелено.
Стилистите твърдят, че през лятото най-добър тандем с кафявите тонове са нюанси на тюркоазено и небесно синьо, които създават ярък и екзотичен летен образ. Идеално за топлия сезон е и свежото съчетание с бяло. А тоалетите в нежни оттенъци на пудра в розово и бежово създават летния романтичен образ. Не по-малко ефектно изглежда комбинацията на кафява чанта с оранжеви, бронзови, златни и теракотови тонове в аксесоарите и дрехите, подходящи за създаването както на екзотичен, така и на бохемен стил.
Неголемите светло кафяви чанти и портмонета отлично се съчетават с рокли с леопардов принт и с обувки с високи токчета. Обичайните тъмно кафяви чанти ще блеснат в нова светлина, чрез тоалети в розово или бяло. А моделите в тютюнево или горчица идеално ще хармонират на  дрехите в изумрудено, тревисто и салатено зелено.
Кафявата чанта изобщо не е скучна и непривлекателна. Просто трябва да намерите своя вариант, с оригинален модел и цвят, който наистина ще бъде чудесно допълнение към вашия стил.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects