Тенденции при принтовете за пролет – лято 2015

Щампите и моделите,показани в модните колекции за новия сезон, изненадват с разнообразието от ярки цветове, иновативни решения и привлекателен дизайн, което може да промени нашия образ в нови стилни интерпретации. Най-популярните дизайнери предлагат няколко варианта модни щампи за пролетта и лятото на 2015 година.

Ефектните и красиви карета са един от най-често срещаните принтове, като се използва голямо разнообразие от цветове и стилове. Освен интерпретациите, основани на черно, бяло и нюанси на сиво, предназначени за класическите поли миди и макси, се предлагат и големи карета в дует с изрязан връх и удължена пола молив, както и малки сини клетки на бял фон, съчетани с V-образно деколте, като елемент от дизайна. Красиво и в същото време минималистично изглеждат карираните модели с лек акцент върху прасковен цвят на бял фон. Предлагат се и карирани модели в стила на спортния шик.

Интересни и уникални за пролетта и лятото са животинските отпечатъци, представени в необичайни и съвременни интерпретации. Оранжевите нюанси се вписват добре в модел с комбинации от черно и жълто. Не по-малко креативни са и деконструктивните образи на леопард, разположени върху разкошна  дълга рокля или различните образи на животни, при които основния нюанс е сребърният блясък. Можем да се радваме и на контрастни комбинации на фламинго или на изображения на животни и прозрачни материи.

Всякакви видове ленти са сред универсалните и закачливи тенденции на сезона пролет – лято, като се съчетават различни нюанси, форми и цветове. Едни от най-добрите комбинации са панталони и широки панталони с райета. Наистина запомнящи се , са моделите с асиметрични ленти, като ключова позиция заемат оптичните ефекти с ленти, особено при асиметричните поли и панталони. Завладяващи са и моделите в класическите райета в черно и бяло, в кремаво или в супер енергични цветни решения.

Графичните и геометрични ефекти са следващата тенденция за пролетта и лятото на 2015. Моделирани в черни и бели, както и в някои сиви тонове или в цветни и живи оттенъци, визуалните интерпретации имат зашеметяващ ефект, който прави образа невероятно специален.

Флоралните мотиви, постоянно използвани от дизайнерите, са наистина впечатляващи с най-различните си интерпретации, което ги прави една от забележителните модни тенденции. Запомнащи се комбинации с широк спектър от нюанси и атрактивен дизайн определено ще очароват почитателките на този принт.

Не може да не споменем и ярките художествени и абстрактни интерпретации, създаващи уникални образи.

Не бива да се пропускат и етническите вдъхновения – следващата впечатляваща модна тенденция, като фокусът е предимно върху китайското изображение на ландшафта. Бразилски мотиви,  африкански и древногръцки елементи са отбелязани в много от актуалните етнически модели.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects