Стил според зодиакалния знак – моден хороскоп

Всяка жена има свой начин на обличане като следва неотлъчно модните тенденции или създава свой впечатляващ стил, което до голяма степен зависи от зодиакалния знак.

За темпераментните дами Овни е подходящ екстравагантният стил и най-необичайни тонове, съответстващи на определения цветотип. По-често се глезете с нови модни дрехи, за да имате пространство за избор и нови комбинации.

Ако сте практичен Телец, не се чудете, че с такава неохота пристъпвате към промяна на стила. Добър избор за вас са дискретните цветове и простите, но качествени дрехи в спортен или класически стил.

Жените Близнаци не търпят еднообразието и затова по-често трябва да правят промени в стила си. Но само в детайлите, които ги карат да се чувстват комфортно във всякакви дрехи. Особено внимателно трябва да се избират най-подходящите цветове и кройки на тоалетите.
За мечтателните нежни представителки на зодия Рак, най-подходящи са елегантният стил и неярките цветове. Качествените скъпи аксесоари ще им придадат увереност и солидност. Препоръчително е да се придържат към единна цветна гама.

Властните дами от зодия Лъв искат да изглеждат страхотно навсякъде. Изберете лукса и ярките цветове. Избягвайте евтини имитации и нискокачествени дрехи. В зависимост от бюджета си, трябва да имате поне една разкошна дреха в гардероба си. Не гонете количеството, а качеството.

Разумните Деви не обичат проявите на ексцентричност и авангардност. Придържат се към безупречния строг стил. Но не всичко води до съвършенство. Не потъвайте в сивотата, внесете и ярки цветове в гардероба си. Не забравяйте, че дори консервативният стил може да изглежда привлекателно.

Хармоничните дами Везни обикновено притежават вродено чувство за  стил и цветове. Те не са консервативни, не се стремят да догонват модата, а проявяват креативност, умело комбинирайки няколко стила. Затова винаги могат да се доверяват на своята интуиция при избора на дрехи.

Нежните половинки от зодия Скорпион са много страстни и по природа секси, но някои от тях се притесняват да го показват. Избягвайте скучните модели и разцветки. Подчертавайте великолепието, дадено ви от природата.

За жените Стрелци приоритет са качеството и комфорта. Техни стилове са спортният, кънтри луксът и практичният разкош. Прости кройки, но качествени тъкани, удобни модели и редки качествени аксесоари. Избирайки даже дънки, заложете на качеството и комфорта.

Дамите от зодия Козирог не обичат да привличат вниманието с външния си вид. Техният чар е в простотата. Те особено ценят функционалността в облеклото, евтини, но хубави дрехи от практични материи.

Жените Водолей са оригинални във всичко. Те не търпят униформи, предпочитат оригинални дрехи, шити по поръчка. Необичайни цветове, ексклузивни модели и платове правят образа им незабравим.

На непретенциозните Риби подхожда непринуденият спортен стил, стегнат, без излишни украшения, удобните немаркови дрехи. Но не забравяйте да се грижите за гардероба си, да го обновявате периодически и да изхвърляте ненужните вещи.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects