Да преоткрием черните панталони

Мнозина считат, че черните панталони са офисен вариант за облеклото. Наистина, често може да ги видим в офиса, но това не значи, че те са подходящи само за там. Ако се избере подходящ модел и се добавят подходящите аксесоари, може да блеснете в секси и елегантни черни панталони по време на парти или светски събития. Така че всичко е във вашите ръце.

При това изобилие от стилове е много важно да направите правилния избор, като винаги трябва да се съобразявате с особеностите на своята фигура. Дамите с перфектни пропорции може да си позволят най-секси варианта – тесни кожени панталони. По-ниските дами ще изглеждат чудесно с удължен модел и високи обувки. Широките бедра могат умело да се скрият с класическа права кройка. За прекалено слабите силуети са подходящи прави панталони. Ако талията е висока, спрете избора си на модел с ниска талия, което ще осигури баланс и хармония във визията.

С какво могат да се носят черните панталони? Всичко зависи от вашите предпочитания. И, все пак, си има някои правила и трикове.

Черният цвят е класически и на практика се комбинира с всякакви нюанси. Но има и някои печеливши тандеми. Такива са съчетанията с бяло, жълто, синьо и червено, където се залага на контраста. Допустими са и комбинации с тъмни тонове, но там трябва да се прояви много тънък усет, за да не се загуби очарованието и шика на черния цвят.Предлагаме ви няколко безпогрешни варианта за комбинации с черен панталон.

Най-строгото, но в същото време секси и елегантно съчетание е от класически прав панталон и класическа риза. Женствеността може да се подчертае като се запаше ризата в панталон със завишена талия.

Младежките скъсени панталони прекрасно се комбинират с  риза или яке от деним.
Тесните черни панталони могат да се носят със свободен топ, ризи, пуловери, туники.
Ако се избере черен модел, тип бричове, то допълнението трябва да е по-дискретно, докато за клош вариантите, то трябва да е вталено.

Много важен момент при избора на панталон е и правилният подбор на обувки. Скъсените черни панталони изглеждат перфектно с мокасини или обувки клинове. Тесните модели могат да се носят с ботуши или боти със стабилна пета. А разкроените варианти изискват само обувки на високи токчета. По отношение на цвета, то е желателно той да е черен, като са допустими и обувки в кафяво, червено или тъмно сиво.

Не забравяйте и за силата на аксесоарите, които могат да разчупят и най-скучния образ.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects