Да актуализираме гардероба си за пролетта на 2015

Модата е много капризна и изменчива. Всеки сезон идва със своите изненади, новини и тенденции. И понеже пролетта е време за пробуждане на природата, то  яркостта е първата отличителна черта за пролетния сезон на 2015. Втората е креативността – необичайни и понякога странни форми, интересни линии и детайли, смесване на стилове.

Не случайно са подбрани и актуалните цветове. Сред тях са придаващият особен чар и женственост коралов цвят, топлото и слънчево жълто, страстното червено, деликатното зелено, което може да освежи всеки тоалет, класическите черно и бяло, меките, нежни и едновременно класически  бежово, пясъчно, млечно и нюанси на кафяво, както и романтичното розово и стилните сиво и синьо-сиво.

Пролетните тенденции за 2015 са толкова разнообразни, че едва ли ще остане почитателка на модата, която да не открие своя вариант. Асиметрията, изразена в подгъвите, деколтетата, ръкавите и моделите, определено е сред актуалните новини.  Ако тя не ви допада – може да изберете модел с права кройка, който ще прибави формалност и строгост в силуета. Ако официалността не е за вас, дайте предимство на разкроените модели, с които да поставите един ярък акцент във визията си.

Продължават да печелят сърцата на дамите моделите тип бандо и стилът кежуал, който предполага удобство за всеки ден. Рокерският стил също присъства в колекциите на много модни къщи.

Паднали рамене, различни комбинации и вложки от несъвместими материали, нитове, вериги и обемни бутони също ще бъдат в тенденция. И всички тези детайли придават особен шик в комбинацията с меки тъкани и нежни тонове на тоалетите. Перлите, невероятно красиви и женствени, също ще присъстват във вечерните тоалети.  Актуални ще бъдат и плисираните поли и рокли, които изглеждат много стилно, свежо и закачливо.

Тъканите, които избирате за пролетните си тоалети, трябва да са меки , стелещи се и леки. Популярни ще са удобният трикотаж, секси дантелата, практичната и брутална кожа, комфортите едроплетени пуловери, нежният и лек шифон,  сатен и коприна.
Модната пролет за 2015 ни е подготвила всякакви щампи – флорални мотиви, линии и карета, необичайни и  интересни геометрични печати, камуфлаж.

Помислете и за пролетното палто, което лесно ще изберете сред актуалните  строги и прави или вталени силуети, пелерини, модели с  трапецовиден или А-силует от туид, трикотаж, лек вълнен плат или кашмир.

В тенденция тази пролет са панталоните със строга и права линия, в дълъг или съкратен вариант, разкроени или тип тръба, обемните трикотажни пуловери, дънките, кожените якета и поли. Купете си обувки или боти с висок ток, със стабилна пета или груба подметка – все е актуално. Пролетните чанти са с всевъзможни форми и текстури – просто трябва да намерите своите модели.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects