Как да създадем моден образ с обемен топъл пуловер

Със сигурност всяка жена има в гардероба си поне една обемна блуза, едроплетен пуловер с висока яка или джемпер с текстуриран декор, с чиито пропорции през този сезон смело може да се експериментира.

Впрочем, пропорциите са първото и логично правило, когато образът е създаден с пуловер овърсайз, в комбинация с къса тясна пола, която се подава под него и боти или високи ботуши.
С тесни дънки или тесни панталони може да се създаде моден имидж, ако върху тях се сложи обемен пуловер и яке бомбер или удължено елегантно сако и колие, допълващо изображението.
Топлият пуловер може да се комбинира и с макси пола – вариант, подходящ за високите и слаби силуети. Ако към една чудесна къса, а може и дълга пола, се добави обемист пуловер, с лекота ще се създаде силует на пясъчен часовник, подчертаващ благоприятната разлика между талията и ханша.

Друга тенденция за този сезон е комбинацията между обемен пуловер и широки панталони или къси панталони. При това изображение най-добре ще изглежда поло или пуловер със съраунд яка.

Често дизайнерите дават воля на фантазията си и предлагат пуловери с разнообразни плетки и добавен рисунък. Такива модели могат да се съчетаят с умопомрачителна мини пола, кокетна пола-слънце или секси клин и тесни панталони. И още веднъж да припомним за баланса: ако горната част е обемна и закрита, то долната трябва да бъде максимално тясна и подчертана.
Как да носим пуловерите с различни цветове?

Ако сте избрали модели в самобитните и независими бяло, сиво и черно, смело може да ги комбинирате помежду им. Може да добавите пикантна нотка в съчетание с червено или максимум два други цвята.

В природата съществуват 50 оттенъка на бежово. Затова е невъзможно да не успеем да подберем своя пуловер в този цвят и да го комбинираме с пастелна палитра, със спокойни и тъмни нюанси на кафяво, охра и синьо.

При избор на червен, жълт или зелен пуловер, ако не може да се доверите на своята интуиция, то най-добре е яркият акцент в образа да е само един и да се комбинира с деним или тъмни тонове като черно, синьо, тъмно зелено в панталони или поли.

Скандинавският обемен пуловер, който за пореден сезон не губи своята актуалност, с лекота се комбинира с дънки, панталони или дълги поли.

На вас оставяме избора, с който ще постигнете простота, шик и разбира се, с нищо несравнимо удобство.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects