И жените над 50-те могат да бъдат красиви и изтънчени

Една жена може да бъде красива и уникална дори и над 50-те. С възрастта тя губи своята младост и неопитност, но носи докосването да мъдрост и неописуем чар. Тъжен е фактът, че все повече жени на зряла възраст престават да харесват сами себе си, все по-рядко се поглеждат в огледалото, недоволни от появилите се нови бръчици или от фигурата си.

Но това не е проблем! Всяка възраст е красива по свой начин, всеки период от живота си има своите цветове и стандарти, които ни позволяват да изглеждаме наистина перфектно. Тайната е във вътрешното състояние, в душевното равновесие, защото красивата жена на първо място е щастлива жена.

Жената и над 50 има своето очарование, свой установен собствен стил. Просто трябва да се съблюдава онази тънка линия, която позволява на дамите в зряла възраст да изглеждат красиво и естествено, грациозно и изтънчено, независимо от възрастта или типа фигура. Ако е необходимо, трябва да се направят промени. Ако досега основните елементи в гардероба са били панталоните и дънките, време е да се помисли за роклите и полите и в  зависимост от типа фигура да се постигне баланс в силуета.

На първо място трябва правилно да се подбират цветовете, защото всяка възраст си има своите предпочитания. Например, зеленото и лилавото е по-добре да се забравят, защото прибавят още към годините. Бялото подмладява. Черният цвят не винаги е удачен. Най-добре е да се изберат нюанси, близки до цвета на кожата и очите. Идеалният вариант са светлите и пастелни тонове – бледо синьо, розово, прасковено, бежово, кремаво, корал. Трябва много да се внимава и с щампите, които хармонично да допълват силуета. Ярките надписи, огромните рисунки и ултрамаринът трябва да отпаднат.

В тази възраст на благородство и елегантност хармонично ще изглеждат класическите модели и естествените материи. Дизайнерите съветват да се обърне внимание и на аксесоарите – чантата и обувките да са от кожа, а обеците – скъпоценни или от естествени материали.
Няма строга рамка, която да очертава облеклото на жената над 50-те. Тя не бива да се страхува и от ярките цветове. Най-важни са хармонията между външността и вътрешния свят и радостта от живота. Наслаждавайте се на всеки период от живота, защото той няма да се повтори!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects