Кои са най-красивите и актуални обувки за 2015 година

Всяка представителка на нежния пол се отнася с особено внимание към обувките, като се стреми те да са практични и стилни и винаги да има няколко красиви модела за особени случаи.За настъпилата 2015 година, дизайнерите вече са определили водещите обувки, по отношение на техния модел, дизайн и стил.

Не излизат от мода класическите обувки, въплъщение на женственост и елегантност. Умело подбрани, те са чудесни както за официално облекло, така и като допълнение към дънки и топ.
Закритите към носа и петата, но отворени в средната част модели, с каишки на глезените, са много удобни и елегантни.

В тенденция са и елегантните лоуфъри, подходящи за активен начин на живот. Те чудесно се съчетават с поли, рокли и скъсени панталони.

Подметките и тока на модните обувки са в различни варианти. Както винаги, в тенденция са моделите с висок ток, които не винаги са удобни, но са невероятно секси.

Широкият и масивен ток също е актуален. Наистина, много от моделите изглеждат малко груби, но са оригинални и стилни, пък и не жертват комфорта на краката.

Акцентът през настоящата година пада върху обувките с високи токчета. Истински писък на модата са моделите с необичайните форми на тока, които са истинско предизвикателство.
Закръглените носове на обувките са леко издължени, което ги прави едновременно секси и официални.

Материалите за обувните изделия през 2015 са наистина разнообразни. Както и преди е актуална класическата кожа – универсална и практична. В много от модните колекции присъстват модели от лачена и животинска кожа, най-вече на влечуго. За топлото време се предлагат обувки от текстил.

Цветовата палитра предлага избор за всяка жена. Секси червени, класически черни, с металически оттенъци, в ярки тонове на розово, жълто, оранжево, коралово, в дълбоко наситени сини и виолетови цветове, в бордо и изумрудено, в романтично бежово, в нюанси на кафяво – от пясъчно до шоколадово, новите модели грабват вниманието със своята красота и изящество. Анималистични принтове и необичайни геометрични рисунки са сред новите предложения.

Детайлите и украшенията на обувките добавят към тях нещо ново и същевременно завършват образа. Елегантно и креативно изглеждат металните елементи върху носа или тока. Много шик са и моделите с декорации от кожа. При изработката и декорациите на обувките се съчетават различни материали. Актуални ще бъдат и шнуровете, които изглеждат невероятно секси. Камъни, кристали и всякакви блестящи елементи ще се срещат както върху обувките за специални случаи, така и върху ежедневните модели. Често срещан декор са каишките, а за по-екстравагантните вкусове са моделите с шипове, нитове и катарами.

Изучавайки модните списания при избора на обувки, все пак не забравяйте, че трябва да осигурите удобство на краката, за да могат те да ви служат дълго и вярно. Не се бойте да експериментирате, избирайки оригинални, но комфортни модели. Не се стремете обувките и чантата да са в тон. Понякога това е много стилно, но понякога контрастът и необичайният тандем са гвоздеят в образа.

Изберете своите шикозни и удобни обувки и ги носете с удоволствие!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects