Основни тенденции при дамските дънки за 2015

Дънките продължават да са в челните редици на модата и въобще не се канят да си тръгват. Хубавото при тях е, че можем да ги носим по всяко време, навсякъде и с всичко. Променят се само водещите тенденции, които за 2015 година актуализират светлите и контрастни тонове и несъчетаемите на пръв поглед тъкани и текстури.

Сред водещите цветове ще бъдат и сивият, и абразивно черният.  Моделите ще варират.  Наред с правите кройки, остават в тенденция и тесните прилепнали скини с ниска талия, които изглеждат чудесно с карирана риза или с дантелен черен топ.

Към предпочитаните наситено сини дънки следва да не се добавят никакви черни или сиви нюанси, които са подходящи за белите или протрити модели. Ако вариантите в тъмно сиво-синьо ви изглеждат твърде скучни, то могат да се освежат с комбинации в ярки или контрастни цветове.

Чудесно ще изглежда и влезлият наскоро в света на модата цвят на мента.  Ярките цветове ще бъдат на мода. Така че – не се колебайте да си купите дънки в зелено, коралово, жълто и розово. Да не забравяме и класиката – светло сините модели.

За лятото, което ще дойде неусетно бързо, трябва да помислите за свежи образи в нежни тонове – бяло, небесно синьо, светло розово, бежово и мента. Мотивите на флора и фауна ще добавят настроение. А писък на модата ще е метализираният деним, предпочитан от екстравагантните дами, които ще могат да се изявят в модели в бронзови, платинени и сребърни нюанси. А как ви се струва контрастът – черни отзад и бели отпред.

Правите модели могат да бъдат допълнени с интересни аксесоари и елегантни обувки.
Изрязаните тесни дънки, обичани от високите момичета, трябва да бъдат с дължина от 4 до 7 см над глезена. Ще се чувствате комфортно и в дънките бойфренд, комбинирани със спортни обувки и свободен топ.


Да не забравяме детайлите, които понякога могат да станат връхна точка в изображението. Протритост, кожени елементи, бродерии и апликации все още остават в тренд, а кристалите вече отсъстват от новите модели дънки. Вериги и нитове, шипове и бутони, пръснати по крачолите, могат много да освежат всеки модел.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects