Кокосовото масло предотвратява загубата на коса

Кокосовото масло е чудесно средство срещу косопад. Всяка жена иска да има гъста и красива коса, но когато тя започне да пада, това предизвиква паника. Ако искате да запазите нейната плътност, здрав и блестящ външен вид, ползвайте кокосово масло. Неговата достъпна цена и силно въздействие наистина ще ви бъдат полезни.

Ако косата ви е претърпяла щети, предизвикани от козметичните  и стилизиращи продукти, загубила е своята влага, ако липсват протеини и витамини в организма, тя ще стане слаба и неминуемо ще започне да пада.  За да предотвратите нейната загубата, втривайте кокосово масло, което бързо прониква в косъма и има силен и дълготраен ефект.

Кокосовото масло не съдържа белтък, но помага за предотвратяване на неговата загуба в косъма. Редовната му употреба ще направи корените на косата по-силни, ще я овлажни и тя ще стане копринено гладка и бляскава. Използването на кокосовото масло е лесен процес.  Просто трябва да се затопли малко количество в купичка, а после с пръсти да се нанесе върху главата с леки движения. Това ще подобри кръвообращението на скалпа. След това косата се сресва, за да проникне маслото до всеки косъм. Оставя се да действа през нощта, а сутринта се измива с мек шампоан. За най-добри резултати, процедурата се повтаря три пъти седмично.

Този продукт напълно подобрява здравето на скалпа и косата. Има антибактериални и антигъбични свойства, овлажнява косата, предпазва косъма от изсушаване и пречупване. Една от причините, поради които хората губят коса, е гъбичната инфекция на кожата на главата, която до голяма степен остава незабелязана. Ако не се противодейства , то състоянието на косата ще се влоши. Със своите антимикробни свойства, кокосовото масло създава защитен слой върху скалпа и предотвратява появата на кожни инфекции. Неговото овлажняващо действие омекотява кожата и с лекота могат да се отделят белите люспи, появили се по главата.

Кокосовото масло е чудесен способ в борбата с косопада. То е ефективно средство, което дава сила на корените и прави косата мека и блестяща.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects