Какви шапки са на мода през зимата на 2015 година

Студовете вече настъпиха и всяка дама наистина има нужда от шапка – аксесоар, който не просто осигурява комфорт, но и е елемент от всеки моден гардероб. Ако внимателно разгледаме моделите, които дизайнерите ни предлагат за зимата на 2015, ще видим красота и разнообразие, които осигуряват създаването на един стилен и уникален образ.
Отново на мода са кожените изделия, които практически никога не са излизали от мода. Може ли да си представите нещо по-красиво, разкошно и приятно на допир, от кожената шапка! Тя е прекрасен вариант, който не само ще ви топли в най-студените дни, но и ще внесе много стил и очарование във визията ви.

Практичен и приятен избор са и плетените шапки, предпочитани от много представителки на нежния пол. Удобни, подходящи за всяка жена, те изглеждат много ефектно и стилно. За тази зима са модни всякакви плетки, а цветовата гама се отличава с приятни и спокойни нюанси. Актуални са плетените изделия с ленти.

Баретите и кепетата изглеждат еднакво красиво на високи и ниски, на слаби или по-пищни дами, на дълги и къси коси. Умело подбрани към тоалета, те внасят в образа много изисканост и френски шик.

Ако сте почитателки на спортния стил, за вас са кепетата, избрани в спокойни тонове. Цветовите решения трябва да бъдат по-сдържани, което не отхвърля оригинални декорации.
Веселите помпони отново са в тренд и подаряват много настроение не само по време на отдих, но и в ежедневието. Шапките, украсени с тях, са наистина интересни и чудесни.

Изборът на шапка за зимата на 2015 е улеснен от голямото многообразие, което ни позволява да намерим нещо свое, особено интересно и уникално. Да не пропуснем да отбележим, че актуални са и широкополите, и каубойските шапки, и ушанките. Всички дами ще бъдат доволни, защото ще открият именно онзи модел, който ще направи образа им оригинален и ще бъде съвършеното допълнение към една прекрасна и неповторима визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects