Стил SWAG – младежко движение в стила на модата

Ако сте уморени от скучните сиви тонове в гардероба си и душата ви иска нещо ново и нестандартно, опитайте популярния стил суаг – младежко движение в стила на модата. Казано с две думи, това е ярка и модна тенденция, която никога няма да ви остави в сянка и винаги ще бъдете забелязвани в добрия смисъл на думата. Просто трябва да изоставите правилата, простотата и скуката и да приветствате експериментите, ярките цветове и лекотата на движение.

Станало известно преди няколко години, това направление обединява уличната мода и хип-хоп културата и от своя страна също се оформя като самостоятелна култура със свои правила и особености, с определен стил на живот, маниери и начин на обличане. Независимо, че суаг предвижда отказване от досадни правила и е доста демократичен, в края на краищата той има определен набор от качества, които определят неговото ниво.

Основното непоколебимо и неотменимо правило касае облеклото, което задължително трябва да бъде марково, което всеки познавач може веднага да оцени. Този предизвикателен стил изобилства с големи щампи на любими марки в дънките, чантите, обувките и т.н. Той е смес от спортна посока и кежуал, което дава възможност да се чувствате леко и удобно и в същото време – закачливо и ярко. Приветстват се киселинната палитра, леопардовите и космическите принтове, дънките са продрани, с декорации от шипове, нитове и всякакви метални елементи. Задължителни са широките тениски, суичъри, спортни сака и якета. Тук няма да намерите привичните елегантност или изящество, но образът трябва да бъде женствен и секси.

Специално внимание е отделено на шапките и аксесоарите, които правят стила уникален. От значение са тежките златни верижки с висулки, уплътнения и щифтови елементи. Вместо злато, могат да се ползват кожени изделия от различни марки – гривни и колани, обсипани с кристали, портфейли и чанти, чиято принадлежност към определен бранд е ярко подчертана. Шапката и очилата, разбира се, също трябва да са маркови, подчинявайки се на общите за стила правила.

Не бива да се пропускат всичките необходими подробности. Например, обувките, които трябва да са спортни, с плоска подметка, но не обичайните кецове и маратонки. Задължително трябва да са украсени с шипове, камъни, принтове и пайетки. Токовете не са отменени, но си има определени марки, които са над всички други.

Специално място е отделено на татуировките по ръцете, раменете или врата. Задължително е те да са качествени, с добри цветове и класически цветови решения.

Не бива да се забравя прическата, която при SWAG девойките се отличава в оцветяване на косата в различни тонове, преди всичко в малиново, синьо или розово, като е допустима и комбинацията от няколко цвята. Особено популярни са обръснатите участъци от главата, при внушителна дължина на косата, както и асиметричното подстригване.

И накрая – не забравяйте, че всички тези тенденции се променят много бързо, но истинските суагъри са винаги в разгара на събитията!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects