Дамските панталони за 2015 – съвети на стилистите

Днес в гардероба на всяка жена има панталони и никой не може да ги нарече „неженствена дреха“. Красиви и модни, понякога панталоните изглеждат по-секси от роклите. Не случайно имиджмейкърите настояват за наличието на поне два чифта панталони в облеклото на дамите.
Задължително е наличието на две опции – класически черен и неформален вариант или дънки. С тях могат да се създадат различни образи по различни поводи. Сред модните за 2015 зимни панталони, са водещи тъмните тонове, предимно в черно, кафяво, синьо и лилаво. Могат да се изберат и модели в бледо жълто или горчица, стига да са в хармония с останалата част от тоалета.

На модните подиуми в Париж, Милано, Ню Йорк и Лондон черните кожени панталони заемат водещо място. Тесните панталони набират бясна скорост, като линиите им трябва да бъдат ясни и строги. Класическите панталони, винаги на водещо място, продължават да бъдат търсени. Модните котюри непрекъснато предлагат изискани класически модели за стилните дами.

Особено широка популярност добиват свободните панталони в стила на Марлене Дитрих. В колекциите на редица водещи марки все повече присъстват такива модели с интересен дизайн.
През последните години панталоните карго сякаш бяха позабравени. Но в редица модни колекции се появиха нови модни техни опции с джобове и в симбиоза с други модели. Почитателките на комфорта навярно ще спрат вниманието си и на практичните зимни панталони с еластична лента, присъстващи вече в предложенията на редица модни къщи.
Писък в модата на панталоните за 2015 е високата, понякога дори прекалено висока талия. Плитките модели останаха в миналото. Днес са модни елегантните и стилни панталони с висока талия, чиито достойнства са неоспорими. Не губят своята актуалност и скъсените модели, но дължината им е ясно фиксирана – до глезена. Изработени във всякакъв стил, те се чудесен начин за подчертаване на модните обувки.

Дизайнерите не оставят без внимание и панталоните с принтове, които пъстреят със своето разнообразие: цветни и растителни мотиви, животинска тематика, геометрични рисунки и абстракция. Може да изберете каквото искате. Главното е да се съблюдава модното правило – печатът върху панталоните трябва да е в малко количество, за да могат те стилно да се комбинират с други дрехи.

Модата на панталоните за 2015 се отличава със свобода на вкуса. От една страна се наблюдава свобода и дързост, а от друга – класика. Прекрасната половина на човечеството сама трябва да направи своя избор.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects