Модни съвети за мини дами за зимата на 2015 година

Зимата води до промени в гардероба – тъканите стават по-плътни, токчетата – по стабилни, външния вид като цяло прибавя обем към силуета. В крайна сметка всеки сезон носи нещо ново и различно. Въпросът е кои от модните зимни тенденции могат да се обърнат в полза на визията, а в случая – в полза на мини дамите.

Като начало, дългото фешън палто, макар и страхотно, не бива да присъства в техния гардероб. Те ще изглеждат чудесно и с панталон, и с пола, и с високи ботуши, удължаващи визуално силуета, но палтото винаги трябва да бъде късо и с подчертан силует. То може да е подплатено с кожа в бял или контрастен цвят, може да е с класически опции. Байкърските якета също са добър избор.

По отношение на деловата мода – не се забранява носенето на костюми в мъжки стил от топли вълнени тъкани, стига фигурата да е достатъчно елегантна. Умело подбраните обувки на висок ток ще добавят към желания ръст. Ако повече ви харесва изтънчения женски стил, сакото на деловия костюм може да бъде вталено, а панталоните – по-тесни и леко скъсени. Класическата офисна рокля е подходяща за всички мини дами, независимо от фигурата им. Зимната делова мода диктува дължина около коляното и мининум декорации. А, ако те все пак присъстват, трябва да са във вертикална посока.

И през зимата на 2015 ботушите с платформа и ток са сред водещите тенденции. Мини дамите могат да спрат избора си на тези топли и устойчиви модели, стига да не са много дълги. Малкият ръст и ботфортите лошо се съчетават. Черният цвят не е задължителен. По отношение на обувките, класическите модели са най-подходящи за специални случаи. Ако те съвпадат по цвят с чорапогащите, ще се постигне визуално удължаване на краката. В ежедневието са допустими и модели със заоблени пръсти, платформа и стабилен ток, които са не по-малко модни и стилни.

Кои от зимните тенденции не са за мини дамите? Те трябва да избягват макси и ултра късата дължина, дългите ботуши, обемните пуловери, роклите с обемни и сложни декорации, контрастните колани, пищните ръкави, предните разрези на полите, кожените яки и декорации, блузи и жилетки по-дълги от средата на бедрото, хоризонталните рисунки.
Винаги може да изглеждате модно и красиво през всеки сезон, независимо от ръста си. Трябва само да познавате модните тенденции  и техниките за удължаване на силуета и да ги прилагате активно на практика.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects