Какво да облечем за дискотека, за да бъдем красиви

Ако сте любителка на нощния живот, ще е трудно да си осигурите за всеки повод нов тоалет, въпреки че много ви се иска да изглеждате стилно и модно. Пък и проблемът обикновено е финансов. Но нещата не са толкова страшни. Просто огледайте гардероба си и със сигурност ще откриете забравени, но хубави дрехи, които ще ви свършат работа.

Визията за дискотека винаги трябва да е ярка, без да се прекрачва тънката граница към безвкусица и вулгарност. Правилната комбинация на дрехи ще ви гарантира стил и уместен тоалет. Трябва да знаете точно къде отивате, защото напоследък са много актуални тематичните партита.

Съобразно планираната програма, трябва да се избират и аксесоарите. Няма строги правила, важно е да се чувствате комфортно и в кожата си. Ако никога не сте носили високи токчета или къса пола, едва ли е добра идея да ги сложите за първи път, отивайки на дискотека или в нощен клуб. Това са места за забавления и танци и трябва да се чувствате максимално свободно, което да голяма степен ще зависи от избрания тоалет. Класическата рокля е подходяща, а ако планирате да танцувате до зори, то токчетата и мини полата не са подходящият вариант.
Ако вечерта не е тематична, поразровете се в гардероба си. Дълго време се смяташе, че коктейлната рокля е идеалният вариант за парти. Но не винаги е удобно да се танцува в нея. Ако все пак сте смело и уверено в себе си момиче, тази опция е за вас.

Може да изберете клин за дискотека и то в такава версия, която в привичната обстановка няма да сложите. Става въпрос за блещукащи и искрящи тъкани, с които няма просто да се загубите в тълпата. Отличен дискотечен вариант е и малка рокля, украсена с пайетки или камъни. Но винаги трябва да присъства чувството за мярка, за да може постигнатият образ да е винаги стилен. Печеливша версия за танци са и тесните модни дънки и тениска. Помнете, че за дискотеката пасват модерни опции тесни панталони, а топът трябва да е леко удължен. Чудесен вариант е и гащеризонът, стига да е умело подбран съобразно фигурата. Друг печеливш вариант е средно дълга пола с красива блуза.

За да се разчупи образа, допълнете го с модерни обувки и ярки аксесоари.Може да сложите и ниски сандали, ако искате, стига те да са ярки и лъскави.

Що се касае за прическите и грима, за дискотека са допустими нестандартни решения. Идеален за нощни партита е опушеният грим. При всички случаи, прическата и гримът трябва да дават усещане за комфорт – гаранция за самочувствие и добро настроение.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects