Лунният календар и женската красота през януари 2015 - втора част

/ Втора част /
16.01.-17.01.Луна в Стрелец. Полезно е разнообразното меню в умерени количества, като напълно се изключват мазнините. Подходящо време за топли, парни и подхранващи маски, за пилинг и маски от свежи плодове. През този период е най-добре да се използва козметика с натурални масла и аромати. Но всички, които в момента имат раздразнена, зачервена и с разширени капиляри кожа, най-добре е да се откажат от всякакви маски и манипулации през тези дни. Особено полезни са всякакви водни процедури –  вани с морска сол и билкови отвари,посещение на басейн и сауна. Успешно може да премахнете мазолите и да проведете лечение на тънките и слаби нокти с маслени бани и подхранващи маски. Масажите няма да бъдат ефикасни. Не пробивайте ушите. Удачни дни за подстригване и оцветяване на косата в естествени тонове. Може да се прави епилация.

18.01. Луна в Козирог. Разтоварващ ден с диета, богата на калций. Не се препоръчват хирургически интервенции. Особено полезни ще бъдат хидратиращите маски на косата, масаж на скалпа и ушите, грижите за ноктите. Нараства необходимостта от тонизиращи козметични продукти като тоник, кремове и маски, съдържащи алкохол. За Телците е полезно лечебното гладуване, а за всички останали – по-малко сладко и повече вода. Особено полезни ще бъдат дългите разходки, упражнения за коленните стави, релаксиращият и антицелулитен масаж. Пилинг на кожата около очите и повече хидратиращи кремове, епилация. Отложете подстрижките и боядисването на косата.

19.01.Луна в Козирог.Разтоварващ ден, прочистване на организма с много течности. Един от най-лошите дни в месеца, когато е добре да се откажете от физическо натоварване и операции. Медитирайте.Чудесно ще се отразят разходките на открито и дихателните упражнения. Нежелателни са манипулации с косата.

20.01.-21.01.Луна във Водолей. Дни за строго ограничаване на храната и прочистване на организма. Диета с цитрусови плодове или с мляко, богато на калций и силиций, ще е особено полезна. Да се приемат до два литра течности на ден. Полезна е козметиката, обогатена с витамини А,С,Е, билковите тоници, анти стрес и подхранващите маски, дълбоко почистване на кожата. Лечението на всякакви кожни раздразнения  по краката ще е успешно.  Пластичната хирургия може да не доведе до желания ефект. Планирано посещение при стоматолог. Може да си правите маникюр и педикюр, но пропуснете подстригване и боядисване в този ден. Полезни за организма ще бъдат всякакви водни процедури.

22.01.-23.01.Луна в Риби. Заемете се с прочистването на организма, с диета за сваляне на излишните килограми, но през този период ограничете течностите. Противопоказни са водните процедури и масажите на краката. Полезни ще са процедурите за почистване и овлажняване на кожата. Може да направите маски от натурални продукти – ще се радвате на добри резултати. Избягвайте високите токове. От подстригване, боядисване и епилация е по-добре да се откажете.

24.01. Луна в Овен. Разнообразете храненето, може да не се ограничавате, което не значи, че трябва да преяждате. Консумация на течности до два литра на ден. Не се преуморявайте. Пластичните операции може да не доведат до желаните резултати. Ефикасни ще бъдат процедурите за дълбоко почистване на кожата на лицето и посещението при стоматолог. Време за маникюр и педикюр. Полезни са водните процедури и активният спорт, както и козметичните продукти с витамини А,С,Е. Успешно ще е лечението на кожата на краката. Неблагоприятно време за епилация, за подстригване, но може да посветлите косата.

25.01.Луна в Овен. Хранете се добре, но не злоупотребявайте с пикантните храни. Полезни са диетите, богати на калий и фосфор, морските продукти, зеленчуците и билковите чайове. Направете дълбоко почистване на лицето, погрижете се за кожата на краката. Полезни ще бъдат подхранващите маски и къдренето на косата, но се откажете от подстригване и боядисване, не правете корекции на веждите. Отложете визитата при зъболекар.

26.01.-27.01.Луна в Телец. Разтоварващи дни, с преобладаващи морски храни. Добри дни за почистване на лицето, за натурални подхранващи маски. Не са желателни хирургически интервенции. Ефикасни ще бъдат грижите за косата и скалпа. Подстригването няма да навреди на косата, но може да повлияе неблагоприятно върху здравето ви. Откажете се от боядисване и епилация.

28.01.Луна в Телец. Валидни са препоръките от предните два дни, като вече е допустимо боядисване на косата в светли нюанси.

29.01.-30.01.Луна в Близнаци. Не преяждайте. Полезни за разтоварване дни, но не забравяйте за витамините. По възможност, прекарайте повече време на открито, правете дихателни упражнения. Може да посетите сауна, да приложите ароматерапия. Не забравяйте за леките овлажняващи кремове. Време е да се погрижите за кожата на ръцете, но не правете маникюр и педикюр. Подстригването, къдренето и боядисването може да повредят косата.Полезна е гимнастиката за мускулите на лицето. Отложете епилацията за следващия ден.

31.01.Луна в Рак. Полезни са плодови и зеленчукови диети. Повишете нивото на витамини и калий в организма. Неблагоприятен ден за хирургическа намеса. Може да се пробиват ушите, да се прави маникюр и щадящо почистване на кожата. Посетете козметичен салон. Особено полезни са водните процедури. Възползвайте се от лечебните маски и кремове. От епилация и отстраняване на мазолите е по-добре да се въздържате.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects