Какво задължително трябва да си набавим за лятото на 2015

Макар че лятото е още далече, трябва да се приготвим за него отрано, да обмислим летния гардероб, като преди това се запознаем с предстоящите модни тенденции.

Както винаги, лятото предполага женствени, леки, романтични и летящи силуети. Актуални за лятото на 2015 ще бъдат свободните линии. А-силуетът, практически подходящ за всякакви фигури, асиметрията, която не само прави образа стилен и ярък, но и отвлича вниманието от проблемните области на тялото, многослойността – чудесен вариант за фините дами и модели бандо са сред водещите тенденции.

Модните летни тъкани са леки и романтични: въздушен шифон, струяща коприна, женствена дантела и изтънчен лен или трикотаж. Актуални ще бъдат и всякакви прозрачни и перфорирани материи. Непременно обърнете внимание на метализираните, преливащи и релефни тъкани. Лекият тънък деним също ще бъде популярен.

Сред цветовете, разбира се , най-предпочитан ще продължава да бъде белият. Нежните пастелни тонове в бежово, прасковено, слонова кост или пудра, както и нежно розовото, ярките оранжево и жълто, нежното небесно синьо – все романтични и чудесни нюанси. Наред с тях кораловият, всичките оттенъци на синьо и свежа мента, класически  елегантният черен и страстният червен – цветове, които трябва да присъстват в летния гардероб.

Едноцветните тоалети ще бъдат модни, но предпочетеният нюанс трябва да бъде достатъчно ярък. Сред водещите принтове са камуфлажът, моряшките мотиви, точките, флора и фауна, необичайните геометрични и абстрактни рисунки, небрежните петна и модните съчетания от няколко цвята.

В тенденция са детайли като подвижна яка, пищни ръкави, декорации от дантела и кадифе, декорации от контрастни материи, романтични панделки, многобройни връви, къдри и волани, V-образно деколте, ципове, камъни, перли и мъниста.

Има дрехи, които задължително трябва да бъдат включени в летния гардероб. Такива са цветна рокля с разкроена пола, вариант на лек летен костюм с панталон и блуза с къс ръкав, скъсени панталони, които чудесно си пасват с топове, блузи, ризи и потници. Една къса рокля с А-силует печелившо ще подчертае фигурата, а чудесен вариант за ежедневието са туниките и роклите-ризи от деним. Няколко топа са нужни, едни от които да са по-сдържани, а други – по-ярки и стилни. Обърнете внимание и на бюстието. Идеални са и късите панталони с висока талия, които могат да се комбинират с по-къса горна част. Задължително си набавете леки и стилни широки панталони. Протритите дънки си остават в тренд и са чудесен вариант за ежедневието, в съчетание с потник, тениска или блуза.

Не забравяйте леките, удобни и женствени обувки. Актуални ще бъдат както семплите, така и модели, декорирани с камъни и мъниста. В гардероба трябва да присъстват и плетените сандали или вариантите с шнурове, независимо дали са с ток или равни. Сандалите с плетена платформа с лекота ще съчетавате с панталони, дънки, с леки рокли и туники. А за романтичните вечери са идеални стилните сандали с висок ток. Изберете си и балетки, но от текстил и леки тъкани. Те чудесно се комбинират с дънки, панталони- дълги и къси, с рокли. Леките летни обувки и еспадрилите също са сред актуалните модели.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects