Мода и стил с популярните за 2015 дамски прически

Независимо, че модата при прическите не се променя със същата голяма скорост, както модата на облеклото и аксесоарите, за всеки нов сезон, за всяка следваща година, тя внася нещо ново, което размива наложилите се образи. Популярните стилисти вече са определили кои са водещите тенденции при прическите за 2015. Оказва се, че те не са толкова много.

Небрежните къдрици, истински творчески безпорядък на главата, превземат модните подиуми, защото естествената небрежност и натуралността отново са на мода. За този стайлинг не са нужни специални умения. Просто измийте косата и я оставете да изсъхне сама. А, ако тя е къдрава, може леко да я опънете със сешоар и стилизиращи продукти. Дамите със средна дължина на косата могат да постигнат елегантна небрежност с помощта на сух шампоан или спрей с морска сол.

Красивите и нежни къдрици също са актуални, като за целта не са нужни горещи средства като преси и ютии. Този ефект може да се получи лесно и естествено, ако върху кичурите се нанесе мус за къдрави коси и те се увият около пръста. За по-голям ефект може да сплетете косата през нощта или да я вържете на опашка. Сутринта, след разпускането, само фиксирайте с лак за коса.

Късите прически, които са тенденция за сезона, силно наподобяват мъжките. За дамите, които се осмелят за такива драстични промени във външния си вид, стилистите предлагат два основни варианта: ясен силует и заоблени линии.

Кокът, независимо, че през последните няколко сезона губи точки от своята популярност, отново заема челна позиция сред прическите за 2015 година. През тази година формата му може да бъде най-различна – от лек и небрежен, до стегнат и старателно стилизиран.

Друга интересна и актуална опция е декорацията на косата с плетеници. Като цяло, плитките за тази година силно се отклоняват от традиционната визия за косата и са по-скоро с оттенък на постмодернизъм.

Идеална за дамите с овално лице е симетричната права прическа с оформен път по средата. Не по-малко модна е и странично наклонената коса.

Ако се радвате на дълга коса, спокойно може да я оформите в конска опашка, която не отпада от модата през тази година. А, ако тя ви се струва прекалено скучна, оформете я като многослоеста опашка или използвайте ефектът на небрежност. Специална опция са ретро прическите от 60-те, което прави високо вързаната опашка супер актуална.

Както казахме по-горе, новите тенденции при прическите за тази година не са много, но със сигурност ще можете да постигнете потресаващ ефект с красиво и стилно оформената си коса.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects