Бялата рокля е идеална не само за сватба

Нека да поговорим за бялата рокля. Едни жени я приемат само като вариант за сватба, други – като идеален и стилен тоалет, трети я избягват, защото тя внася обем в силуета. Каква е истината?
Мисълта за допълнителен обем може веднага да се обори с идеята за правилно избран модел, което означава, че дамите с по-пищни форми не бива да се отказват от бялата рокля.

Възрастта също не е от значение, защото бялата рокля доказано пасва както на млади жени, така и на елегантни дами на средна възраст. Цветът на косата също не е от решаващо значение. Единствените, които трябва да бъдат по-внимателни с белия цвят, са жените с бледа кожа.

Бялата рокля е актуална и винаги можем да я носим през лятото. Но, ако е плетена, естествено, че може да я носим и през зимата. Трикотажната бяла рокля е чудесен пролетен вариант.
Избирайки бяла рокля, внимателно трябва да се отнасяме към цвета, защото има различни нюанси на бялото. Още един важен момент е и материята. Тъй като белият е много нежен и лек цвят, то и тъканта трябва да бъде лека – шифон, лен, трикотаж. Коприната ще изглежда много женствено и романтично, а бялата дантела – романтично и секси.

И, разбира се, особено важна роля играе избраният модел рокля. Вталената рокля е идеален вариант за перфектната фигура, защото ще подчертае нейната женственост и елегантност.  Моден писък за тази година е късата рокля бюстие, за която се изискват правилни пропорции. Идеален летен вариант е роклята риза, универсална, практически подходяща за всякакви фигури. Дългата до пода рокля изглежда романтично, но е подходяща само за високите силуети. Ниските дами не си струва да се отказват от този вариант, ако им харесва – просто трябва да си сложат високи обувки. Белите рокли с права кройка са опасен модел, защото могат да добавят обем към формите, но в същото време успешно прикриват прекалено слабия силует. Особено удобна и практична е бялата рокля в стил кънтри.

С какво да се носи бялата рокля? Има различни смели и удачни решения. Върху роклята бюстие може да се сложи сако или блейзър. За по-голям креатив, може да комбинирате бяла рокля с черно кожено яке, жилетка или червено палто. И тук един много важен момент, касаещ бельото. Не си мислете, че най-подходящо е бялото. Като единствено правилен вариант дизайнерите определят бежовото бельо, съвпадащо по тон с телесния ви цвят.

За постигане на наистина стилен образ в бяло, важен момент е и изборът на обувки. Печеливши са различни варианти: обувки или сандали от естествена кожа, с висок ток и сребрист или пясъчен нюанс; червени високи обувки; ботуши в кафяви нюанси.

И накрая няколко думи за аксесоарите. Чантата задължително трябва да се съчетава по стил с роклята, като се обръща внимание на ярките или металически нюанси и в никакъв случай не на черното. Образът ще стане по-впечатляващ с един ярък шал. Коланът, тънък или широк, в ярък контрастен цвят ще бъде чудесно допълнение. А украшенията трябва да са ярки, сребро или злато.

Както виждате, мили дами, всяка една от вас може да намери своя вариант на чудесен тоалет в бяло. Не се отказвайте! Бъдете креативни и уверени в себе си!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects