Кои са модните за 2015 година якета

Якето е чудесен елемент от нашия гардероб, който години наред не слиза от модните подиуми и продължава да ни радва с различни модели и стилове – удобни, практични и красиви, предпочитани през всичките сезони.

Ако се вгледаме в тенденциите за тази година, ще видим, че на пика на популярност отново са обемните якета. Най-актуални са кожените модели с паднало рамо и широки ръкави. За да ги направят още по-впечатляващи, дизайнерите са прибавили допълнителни детайли от естествена или изкуствена кожа в контрастен цвят и текстура. Създаващата усещане за комфорт кожена яка също не излиза от мода, още повече, че ни предпазва от лошото време. Тя може да превърне дори спортното яке в елегантен и класически елемент от женския гардероб.

Много интересно и креативно изглежда и якето бомбер, при което чрез раменни вати визуално е подобрена линията на рамото. Открояват се и моделите със сложни, двойно нарязани ръкави и нестандартни, често асиметрични решения та яките. Допълнителен акцент поставят и обемните качулки, които плавно преминават в яка. А нейното отсъствие при някои модели, може да се компенсира с различни шалове и блузи с високи яки.

Ако трябва да отбележим модните стилове и материи за 2015, то на първо място са кожените якета. Умело съчетани с останалите елементи от гардероба, те перфектно допълват всеки образ. Почитателките на нещо по-интересно, могат да обърнат внимание на рокерския стил.
Що се касае за дължината – тя е различна, според предпочитанията и сезона. Например, за тази зима са модни удължените топли якета, които изглеждат стилно и елегантно дори в деловия гардероб.

Друга новост за 2015 са моделите, изцяло изработени от перфорирана материя или в комбинация с контрастни материали в долната част на якето. Не остават настрана и ватираните якета, които оформят една самостоятелна линия. Специално внимание трябва да се обърне и на спортните якета – модерен и стилен атрибут от съвременния гардероб.

Цветовете включват традиционните черно, синьо, кафяво и бордо, като любителките на необичайни и ярки нюанси също не са забравени. Защото на пика на популярност ще са моделите с впечатляващи декори и елементи и ярки и сочни нюанси като салатено, лилаво, охра, зелени тонове и пастелни оттенъци.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects