Модните чанти за зимата на 2015 – 12 актуални тенденции

Чантата е жизнено важен аксесоар за всяка жена, която подчертава нейната индивидуалност и стил. За зимата на 2015 дизайнерите продължават да предлагат нещо ново, разширявайки и без това безграничния асортимент.

1.Модел ретро, който изобилства в колекциите на модните къщи, внасяйки романтика, аристократизъм и женственост в дамската визия. Да се приобщим към отминалата епоха, помагат натуралната кожа, лаконичния декор и неутралната гама на изделията.

2.Чанти, наподобяващи кутия, чиято оригинална форма и стабилност се постига от твърдата правоъгълна рамка. Тези модели не са особено практични, но винаги могат да прибавят към образа нещо ново и нетривиално.

3.Чанти през рамо – практични и лаконични, с проста форма, от натурални материали, не случайно предпочитани от всички жени с активен начин на живот.

4.Чудесни за зимата са чантите от козина или пухкава материя, даващи усещане за уют и топлина. Една такава торба с дълга плетена дръжка наистина изглежда уникално със своите контрастни комбинации или меки пастелни тонове.

5.Екзотични чанти от кожа на влечуго, сами по себе си агресивни и самодостатъчни.

6.Чантите от текстил са изумително разнообразни и с атрактивен външен вид, а универсалните материали, от които са изработени, ги правят подходящи не само за зимата.

7.Съвременен модел, напомнящ хартиен пакет, отлично вписващ се и в ежедневието, и в бизнеса. На външен вид чантата изглежда странно и непривично, но лесно се трансформира, което я прави функционална и практична.

8.Монохромни чанти, които създават зашеметяващ ефект и стилно допълват вечерния тоалет или офис костюма.

9.Модели в стил кежуал, изработени от кожа, текстил и велур, с най-стария и ефектен декоративен елемент – ресните.

10.Неонови чанти, чиито ултрамодерни цветове продължават да завладяват модната индустрия. Зимата, когато не достигат слънце и зеленина, те разбиват ежедневната сивота.

11.Модели с традиционния геометричен принт, с контрастни рисунки, като особено актуално е карето, което се съчетава с градския и деловия стил.

12.Неповторими и завладяващи етно чанти, с елементи от различни култури и един необичаен микс от цветове, сложни модели и фолклорни елементи, са сред  новите модели на редица водещи модни къщи.

Запознаването с актуалните за зимата на 2015 тенденции ще ви позволи да набавите за своя гардероб няколко модела чанти, подходящи за различни тоалети, които по един неповторим начин ще подчертаят уникалността на вашия стил.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects