Да осигурим за краката си комфорт и красота през зимния период

Стилните, практични и красиви обувки са желани не само от почитателките на модата, но и от всички жени, които не следват неотлъчно модните трендове, даже са равнодушни към тях. Тези тенденции са валидни не само за топлите дни, но и за зимния сезон, когато трябва да осигурим на краката си защита и комфорт и после вече да мислим за мода. Това съвсем не означава, че не трябва да се интересуваме от модните детайли при обувките.

Често на външния вид на изделията се отдава повече значение, отколкото на тяхната практичност. За зимния сезон на 2015 дизайнерите сякаш са отчели всички желания и предпочитания на нежния пол, предоставяйки огромен избор от токчета, равни подметки, клинове, класически стил и екстравагантност. Ако трябва да се избира по външни признаци, то на първо място трябва да се обърне внимание на дизайна и тока. Освен класическите варианти, за зимата на 2015 е моден масивният, широк ток, осигуряващ комфорт и устойчивост.
Едва ли любителките на ботуши с висок и тънък ток ще си осигурят стабилност в снега и леда, но могат да използват тези варианти като незаменим елемент от елегантния вечерен и официален тоалет.

Моделите с платформа и ток продължават да трупат активи, като платформата може да има различна дебелина и форма. Клиновидните подметки и през този сезон изглеждат както никога красиво и елегантно, често и необичайно. Екстравагантните дами ще се радват на нестандартните токове, като дизайнерите са снабдили своите творения с необичайни решения. Особено популярен през този зимен сезон е скосеният ток, който придава наистина съвършенство на моделите, еднакво подходящи за всякакви случаи.

Поставен е и акцент върху заострения нос на изделията, който, съчетан с висок ток, придава изящество и елегантност на женския крак. В тенденция са и ботушите с шнурове – необичайни и елегантни модели. Продължават да ни радват ботушите чорапи и ботфортите. Както и спортните модели с текстилни и кожени допълнения, осигуряващи стил и комфорт.  Масивните и груби боти в мъжки стил също са сред водещите модели, отличаващи се с всякаква декорация.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects