Актуални тенденции и основни изисквания за зимния грим през 2015

Студеното време не е причина да се откажем от грима. Освен това, кожата на лицето се нуждае от специални грижи. И, ако спазваме основните правила при нанасяне на зимния грим, ще бъдем не само привлекателни, но и ще запазим кожата си здрава.

Използваната козметика трябва да бъде устойчива на сезона, богата на витамини, качествена. Нужен е специален зимен крем, с плътна структура, която ще повиши устойчивостта на кожата към студените ефекти. Тоналният крем също трябва да е плътен, богат на витамини и масла, като универсалният цветови вариант за зимата е в бежово, максимално близък до естествения тен. Ружът ще е излишен, защото и без това от студа бузите се зачервяват, Но, ако все пак трябва да добавите малко свежест, то нека тя да е в розов оттенък. С помощта на консилиер може да се маскират кръговете под очите, като най-удачно е той да е в прасковен или розов нюанс.

Тъй като студът през зимата често предизвиква сълзи в очите, то използваната спирала трябва да е водоустойчива, с достатъчни плътна консистенция.  Около двадесет минути преди да се сложат сенките, върху клепачите трябва да се нанесе подхранващ крем, който ще ги предпази от атмосферните въздействия. Моливът за очи не е препоръчителен през зимата, но, ако все пак се използва, то той трябва да е плътен и водоустойчив. Очната линия е по-добре да се остави за грима през топлите сезони.

Устните задължително трябва да се хидратират и подхранват през зимата, като най-подходящ за целта е балсам с плътна текстура. Зимното червило трябва да е обогатено с витамини и масла. Желателно е да се избягват прекалено ярките нюанси.

И накрая няколко думи за актуалния за зимата на 2015 година грим. Може да направите погледа дълбок и ярък с помощта на сенки в медни нюанси. Прасковените тонове ще внесат нежност и романтика в образа. Веждите може да се подчертават леко с молив в кафяво или сиво. Стилистите съветват през зимния сезон на тази година да се акцентира върху долния клепач, като се нанесе тънка , фина линия. Тенденция за зимния сезон на 2015 е червилото в красиви розови или нежно лилави тонове. Актуален е и опушеният грим, но с повече елементи на романтика, което може да се постигне с добавянето на синьо и малко блясък. Ежедневният грим е в естествени нюанси, а за специални случаи може да си позволим нещо по-необичайно.

Съблюдавайте правилата и тенденциите за зимния грим, което ще ви помогне да бъдете женствени и привлекателни дори и през най-студените дни.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects