Великолепният въздушен шифон – гаранция за елегантност и стил

Женските форми винаги се свързват с нещо великолепно и  ефирно. Разбира се, ежедневният ритъм не винаги позволява това, но ще се изненадате с каква лекота може да се постигне изящество във визията. Само трябва да насочите погледа си към великолепните дамски дрехи от шифон, деликатни, леки и безтегловни.

Всяка съвременна жена трябва да има в гардероба си няколко рокли от шифон, актуални за горещото лято, както и чифт строги и не толкова блузи за офиса или за романтична среща. Красивите рокли, поли, блузи и костюми от тази фина материя добиват особена популярност напоследък, което не е изненадващо, защото тя перфектно ляга на женското тяло и лесно може да бъде комбинирана с други тъкани, което понякога създава зашеметяващ ефект.

През горещите месеци блузите от шифон осигуряват комфорт на тялото. Роклите и полите от тази естествена материя също позволяват на тялото да диша. Дамите, които обичат да изглеждат ярко и креативно, определено предпочитат шифон, защото той лесно се поддава на обработка и създава невероятно смели решения. Именно от него се шият едни от най-елегантните и изтънчени тоалети, което ги определя като „дрехи за червения килим“.

Най-често, вечерните рокли се шият от копринен шифон, особено лек и ефирен, с гладка текстура. Специалната кройка и аксесоарите ще позволят създаването на един образ с ретро нюанси, особено актуални в последно време. А памучният шифон, използван преди само за бельо, сега е често предпочитан за изработването на летни рокли и туники.

Найлоновият шифон, който е синтетична разновидност, също има добро качество и относително ниска цена, най-често е в ярки и смели цветове, предпочитани за създаване на етнически образи.

Към днешна дата, дрехи от шифон са задължителни за всяка бизнес дама, като елемент от дрескода и същевременно като начин да заяви собствен стил. Но, в зависимост от начина на обличане, тази материя е подходяща и за други случаи. Например изобилието от набори и къдри доближава до романтичния стил на хипи шик. А моделите в мъжки стил перфектно се вписват в бизнес средата.

Дългата шифонена рокля е прекрасен избор за тържествено и празнично събитие. Един красив и невероятно женствен модел е перфектен  за романтична среща, за театър, клуб или ресторант. Прелестта на тези рокли се определя и от факта, че те не се нуждаят от допълнителни аксесоари, защото сами по себе си са завършени и самостоятелни изделия.

За сериозни вечерни събития може да се избере вариант с щампи, които подчертават меките женствени извивки. Късите модели с пайетки, във всевъзможни разцветки, с дълбоко деколте и бродерии, са отлично решение за дискотека или парти.

Но не бива да забравяме, че роклята от шифон е задължаваща. Към нея трябва да подберем подходящите обувки, като най-добре е те да са на ток. Изящно портмоне или неголяма чанта отлично ще допълнят образа.

Леките рокли и блузи от шифон удачно се комбинират с плътни сака и жилетки, създавайки стилен пролетен или есенен образ.

Правилно подбраните изделия от шифон са идеално решение за девойките и жените, позволяващо им да изглеждат нежно, съвременно и непринудено.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects