Лунният календар и женската красота през януари 2015 - първа част

/Първа част/
След многобройните празници, пищните трапези и недоспиванията, време е да дадем почивка на тялото, да релаксираме и да се погрижим да запазим добра форма. За целта можем да се възползваме от безспорното влияние на Луната върху женската красота. Ето какво ни казва лунният календар за януари 2015:

01.-03.01.Луна в Близнаци. Въздържайте се от прекаленото похапване, откажете се от мазнините и нездравословните храни. Направете разтоварващи дни или лечебно гладуване, но не забравяйте да си набавяте необходимите витамини. Ако е възможно, прекарайте повече време на открито. Полезни са дихателните упражнения. Отпуснете се в сауната, направете ароматерапия, маски на лицето. Поглезете кожата на ръцете, но отложете маникюра и педикюра, както и подстригването и боядисването на косата, и епилацията.

04.01.-05.01.Луна в Рак. Дни за разтоваране. Полезни са диетите с плодове и зеленчуци, витаминните комплекси, повишаването на нивото на калий в организма. Неблагоприятни дни за хирургически интервенции в областта на корема и гърдите, допустими са операции на лицето и краката. По-добре е да се въздържате от масаж. Може да пробиете ушите си, да направите перманентен грим, маникюр, лимфен дренаж. Препоръчително е много нежно почистване на кожата. Полезни са всякакви водни процедури – вани с морска сол и билки. Поглезете кожата на лицето, посетете козметичен салон, възползвайте се от подхранващи маски и лечебни кремове. Подстригване, къдрене и боядисване на косата е по-добре да не правите. Отложете и епилацията.

06.01.-08.01.Луна в Лъв.Противопоказна е всякаква хирургическа интервенция.Дни за лечебно гладуване. Време за пилинг, топли и хидратиращи маски, както и маски срещу стареене с мед и екстакт от лайка. Кожата се нуждае от активно овлажняване.Отървете се от старческите петна и луничките. Отложете парната баня. Полезни са дихателните упражнения за гърба и врата. Подстригването няма да навреди на вашата коса, но може да доведе до неприятности. Желателно е косата да се боядисва в любимия, проверен цвят, да не се експериментира. Епилацията е по-добре да се отложи.

09.01.Луна в Дева. Разтоварващ ден с преобладаващо зеленчуково и плодово меню или с мляко и зеленчуци.  Може да се заемете с гладолечение и прочистване на организма. Полезни са пилингът и подхранващите маски. Особено ефектни ще бъдат кремовете с билкови екстракти. Контрастният душ е препоръчителен. Въздържайте се от подсригване и боядисване на косата.

10.01.Луна в Дева. Препоръките от предния ден са валидни и за този, но се разрешава подстригване и оцветяване на косата в светли нюанси, а пилингът е по-добре да се отложи.

11.01.-12.01.Луна във Везни. Разтоварващи дни, хапвайте плодове и зеленчуци, избягвайте тежките и мазни храни. Добър момент да поставите началото на отстраняването на излишните килограми. Опитвайте се да пазите спокойствие, защото раздразнението ще се отрази неблагоприятно на здравето и на външния ви вид. Посетете козметик. Ефективни са кремове с билкови екстракти, билкови вани и диуретични чайове. Нежелателно е посещението в сауна. Отложете епилацията.Правете упражнения за лицевите мускули и гръбначния стълб. Един добър ден за пластична хирургия, за масаж, за подстригване и боядисване на косата в естествени тонове.

13.01.Луна във Везни. Валидни са препоръките за предните два дни, като разликата е, че е допустима епилация, а косата може да се боядисва в различни цветове.

14.01.-15.01.Луна в Скорпион. Може да започнете гладолечение. По-добре е да се отложат операции на кожата, коремните органи, гръбначния стълб и костите. Може да се прави операция на гърдата. Отложете визитата при зъболекар и мануален терапевт. Може да пробиете ушите, да направите перманентен грим, да отстраните старческите петна, да направите дълбоко почистване на лицето или термолифтинг. Удачно врече за лечение на акне и други кожни възпаления. Полезни са подхранващите и колагеновите маски за лице. Може да се правят маникюр и педикюр, както и подхранващи вани и маски за нокти. Ефикасни ще са подхранващите маски за коса и масаж на скалпа. Допустима е епилация, но се откажете от подстригване и боядисване. Активното спортуване е полезно, но не се претоварвайте.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects