Какво да облечем за Новата 2015 година

Синята дървена коза ще покровителства цялата 2015 година. Астролозите казват, че е най-добре да я посрещнем в голяма компания от роднини и приятели. На празничната трапеза трябва да присъстват много плодове, зеленчуци и салати.

А за да бъдем на върха през цялата идваща година, трябва да изберем подходящ тоалет. С цел да угодим на покровителката на 2015, трябва да дадем предимство на естествените материи в жълти, сини или зелени цветове, както и на нюансите, присъстващи в козината на козата – бяло, сиво, бежово и черно. Моделът трябва да бъде сдържан и класически. Но най-важното, разбира се, е тоалетът да харесва на самите нас, за да се чувстваме уверено и комфортно. Добре е да се изберат аксесоари с камъни като кехлибар и смарагд. Позволени са елементи, направени от естествени материали. Но лидерът за следващата година са перлите. Всички детайли в образа трябва да бъдат обмислени до най-малката подробност. Прическата и маникюрът, обувките и грима трябва да го подчертават, но не и да го натоварват. Най-добре е гримът да бъде в естествени и спокойни тонове.

И тъй като козата е известна със своята непредсказуемост, възползвайте се от това нейно качество. Може да удивите близките си с ярък тоалет, ако са свикнали да ви виждат в тихи и спокойни тонове. Или пък, ако всеки ден сте ярки и необикновени, изберете по-дискретен стил. Ако сте избрали по-семпла рокля, опитайте се да я допълните с необичайни елементи, декоративни вложки или ярки кристали. Забележително ще изглежда роклята с открит гръб или дълбоко деколте, с добавени велур или коприна. Дантелата перфектно се вписва в изискванията на капризната покровителка на 2015.

Ако не сте почитателки на ярките тоалети, нищо не пречи да изберете модерен панталон с ярка блуза. Но не забравяйте и аксесоарите, защото те ще ви придадат празничност, така необходима в новогодишната нощ.

Каквото и да изберете, не забравяйте, че тъканите трябва да са натурални, а излишният блясък и екстравагантност ще бъдат неуместни. Но главното в празничната нощ са фееричното настроение и емоционалната компания на близки хора!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects