Ефективни средства за премахване на бръчките около очите

Появата на бръчки е в състояние да причини грандиозни неприятности на някои дами. Особено интензивно, бръчките около очите започват да се появяват след 30-те. Но се оказва, че тяхното безмилостно настъпление може да бъде спряно. Предлагаме ви няколко съвета, с които да се въоръжите в борбата срещу безпощадния ход на времето.

Има два етапа на „отбраната“ – профилактика и противодействие / ако „подлият враг“ вече е настъпил/. В случая няма да говорим за невероятно скъпата козметика, а за природните методи, достъпни за всякакви бюджети.

Като превантивни методи са идеални редовната употреба на витамини и антиоксиданти, които се намират в зеленчуците и плодовете. Положителен ефект има и ежедневното овлажняване на кожата около очите. А най-доказаният начин е да я изплакнете със студена вода и да я обтриете с кубчета лед. Освен това, трябва да си осигурявате необходимия здравословен сън. Осем часа са достатъчни за запазване на младостта и красотата на очите, кожата и организма като цяло. И, разбира се, трябва да се ограничава времето за престой под силното слънце, което е в състояние да нанесе непоправими щети.

А, ако все пак бръчиците около очите са се появили, може да използвате специални продукти. Сокът от гроздови семена е мощен антиоксидант, който може да се замени с масло от гроздови семки или приготвен в къщи екстракт чрез смилането на гроздови семена. Ако отделите 2 пъти седмично по 20 минути, за да си направите маска с тях, ще се радвате на ненадминат ефект.
Може леко да втривате витамин Е в кожата около очите. За да се отървете от бръчките, може да използвате и кокосово масло, което също е много ефективно. Истинско чудо може да сътворят и сезонните маски с овлажняващ и подхранващ ефект. Просто трябва да ги нанасяте през ден за 20 минути.

По този начин може да се грижите за младостта и красотата си дълги години и нищо няма да бъде в състояние да ви огорчи и помрачи настроението от външния ви вид.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects