Класическите обувки – шик за истински дами

Всяка уважаваща себе си жена има в гардероба си поне чифт класически обувки, изискани и елегантни, които внасят много изтънченост и шик във визията. Техните различни варианти с лекота довършват всеки стилен образ.

Класическите черни обувки с невисок ток великолепно се съчетават с офисния дрескод, а ако са с висок ток, образуват чудесен тандем с шикозен вечерен тоалет.

Изборът на цветни обувки може да върви в няколко посоки: да се комбинират с цвета на роклята, да се избере едно от безпогрешните цветови съчетания като жълто-синьо, червено-черно, бежово-кафяво или друго подобно или да се разбие стереотипа като се заложи на контраста.

Червените класически обувки, които са невероятно секси, могат да се съчетаят с бели или черни скъсени и леко тесни панталони или със синя рокля или пола. А бежовият модел ще създаде красив тандем с лека бяла рокля или бял панталон.

В много случаи класическите обувки се носят и с дънки, като оптималният вариант са скините, но и други модели изглеждат креативно с тях.

За да изпълнят своето предназначение и наистина да внесат шик във визията, тези модели трябва да са от качествени материали – естествена кожа или велур, за да могат да „дишат“. От решаващо значение е и тяхната височина. Ако високият ток ви плаши, изберете модел с по-стабилна пета, за да бъде походката ви спокойна и грациозна. По-ниската обувка няма да ви направи по-малко привлекателни. За да постигнете допълнителна височина към силуета – изберете модел с по-висок ток, но бъдете готови да понесете и последвалото неудобство, ако цял ден сте на крак.

Обърнете внимание и на носа на обувките. Класическите модели са със заострен връх, който перфектно се съчетава със строгите и официалните облекла. Леко заобленият нос, който е по-романтичен вариант, предлага много удобство в ежедневието.

Откъдето и да погледнем, класическите модели обувки са женствени и елегантни и могат да се комбинират с различни тоалети, което налага и тяхната непреходност във времето.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects